Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadziejanalepiej

Psychiczna, toksyczna matka

Polecane posty

Gość nadziejanalepiej

Zrobiła kolejna awanturę od rana bo ojciec nie dał jej kasy na kolejna setną sukienkę. Lata po domu, krzyczy, ryczy i grozi że się zabije. Mam już dość

nie wżne czy promo czy nie:) AH potrząśnij ta babą, powiedz, że musi iśc na odwyk, bo jeżeli nie ty sobie zrobisz krzywde ;P

Gość nadziejanalepiej
Zakupoholiczce hmm skąd te oskarżenia, no i poproszę najpierw link. Nie mam się gdzie wyprowadzić - mam niespełna 18lat

a babcia, ciotka? niech jej ojciec przegada co za chłop co baby upilnować nie umie i pozwala terrroryzować całą rodzine?

Gość nadziejanalepiej
Temat sprzed godziny myślisz że mam czas siedzieć cały dzień na kafe i dublowac tematy :O . Nie mamy rodziny jesteśmy ze wszystkimi skluceni.

Gość hgi8hi
jest na stronie głównej więc rzuca się w oczy ale jak to prawda co mówisz to ona jest jakaś chora ,serio

Gość nadziejanalepiej
Poza tym jakim tępym trzeba być żeby porównywać oba tematy - tamten o zakupoholiczce Mój, o psychicznej leniwej mamie której nie chce się ruszyć dupy do roboty by zarobić na kolejna sukieneczke. Jaki związek?

Gość hgi8hi
boże kretynko nie masz innych problemów?tylko przypusciłam a ty już musisz wyzywać ,więc może faktycznie to prowo dlatego się wsciekasz,a związek jest bo jest o kupowaniu ciuchów czyli zakupoholizmie tempy pustaku

Gość nadziejanalepiej
Tylko przypuszasz czy aby napewno, nazwałas mnie oszustką więc wykurwiaj

Gość hgi8hi
,,coś mi się zdaje'' to jeszcze nie nazwanie oszustką,tu można mówić co się chce i właśnie zostanę żeby cię wkurzać