Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatalny-problem

sposoby na strupka po pryszczu, blagam o pomoc, jutro musze isc do pracy;/

Polecane posty

Gość fatalny-problem

Nie wiem jak to sie stalo, wczoraj rano zauwazylam na srodku nosa, dokladnie naq czubku malego bialego pryszczka, byl tak delikatny ze przy wyciskaniu zeszla z niego skora, wczoraj mialam wolne, rana sie zagoila i juz wieczorem mialam w tym miejsca strupka na okolo 3milimetry srednicy, rano przed praca chialam go zakamuflowac makijazem, ale wygladalam jak rudolf z wystajaca kropeczka na dokladnym srodku wierzcholka nosa ehh wiec zadzwonilam do szeffa i poprosilam o wolne, tlumaczac sie wizyta u denstysty... Blagam o pomosc jak przyspieszyc gojenie sie tego, to juz czerwonawy,powoli brazowy grupy strupek wielkosci okolo 3 milemetrow, blagam, jutro musze isc do pracy bo mam projekt do dokonczenia

Gość czaro w nica
ależ masz problemy :/ nie maluj go bo będziesz wyglądała jak czubek z pomalowanym strupem i jestem pewna ,że nikt nie zwróci większej uwagi na to. nie jesteś gwiazdą wiec sorry

to sobie naklej plasterek taki z dziecięcym rysunkiem najlepiej żeby było w pracy wesoło, brać wolne na zagojenie strupka szkoda urlopu

Gość A to chyba nie jest
A co ma strupek na twarzy do pojscia do pracy????strupkiem nie chodzisz,chyba:D

Gość faaddada
masc cynowa wysuszy i odpadnie strup, ale to za jakis czas. Nie przejmuj sie tym , nikt nie zwroci uwagi.

Gość fatalny-problem
gdyby to bylo gdziekolwiek bylo by okej, ale on jest dokladnie na srodku czubka nosa, mam jeszcze z budowy zadarty nos, wiec wyglada to okropnie ... musze znalesc jakis sposob na szybsze przyspieszenie tego, zeby do jutra moglam go sciagnac

Gość fatalny-problem
ok widze ze to forum zdrowie i uroda ale chyba tytlko jeden komentarz na temat, dziekuje ale tej masci jakos nie ufam mialam kiedys, i wydaje mi sie gojenie sie ran owszem przyspiesza, ale strupki chyba rozmiekczyc moze

Gość fatalny-problem
myslisz ze spirytus nie rozmiekczy tego?

Gość luuup
Widzę sami wredni ludzie. Ciekawe jak wam by było z pryszczem lub strupkiem gigantem na środku nosa. Łatwo mówić dopóki wam się to nie przytrafilo. Rozumiem to doskonale. Dziś do szkoły nie poszłam z powodu mojego 'strupka'.. Posmarowalam pryszcza na noc pasta do zębów.. Straasznie mi go wypalilo. Nie wiem czy stosować czegos na gojenie się,czy przeciwnie, wyszuszajacego aby go oderwać, by odpadł...:(

Tormentiol na wysuszenie i korektor na zatuszowanie. Nie panikuj, moja przyjaciółka miała własne wesele z takim pryszczem, a ja studniówkę i jakoś przeżyłyśmy:)

Gość gość
Na rozmiękczony mąkę ziemniaczaną. Na strupki dobrze zadziała też alantan oraz tormentiol. Jeśli strupki juz odchodzi krem nivea