Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bola_lola

POMOCY NA WŁOSY !!!

Polecane posty

Gość bola_lola

Miałam ładny miodowy blond, fryzjerka chyba źle mnie zrozumiała i wyszedł jasny brąz, w salonie nawet to wyglądało ale jak wróciłam do domu tragedia ! czuje się tak okropnie jak blondynka w czarnym :) tak jak fryzjerka mówiła kolor się wypłukuje , chociaz wiele razy myłam ale nadal jest zbyt ciemny jak dla mnie, ale może to kwesta czasu:) tak czy tak, narazie wypłukuje szamponem przeciwłupieżowym itd;) pod słońce nawet ujdzie, ale w cieniu jest okropny ciemny kolor :P Mam pytanie po jakim czasie bede mogła znów wrocić do swojego koloru? najlepiej pasowałyby mi odcienie typu miodowy blond bądź karmelowy :) dekoloryzacje miałam pare miesiecy temu włosy są w dobrej kondycji bo mam mocne, zreszta obcięłam je troche za ramiona i dobrze mi w nich:) 2 miesiace wystarcza odstepu? bo pewnie bez lekkiego rozjaśnienia się nie obedzie :( chociaż widze jak jaśnieją mi z kazdym myciem , ale nie jest to taki kolor jaki chciałam mieć :) fryzjerka mowiła , ze kolor bedzie sie zmywał jednolicie, efekty jakieś tam widze, ale mnie to nie zadowala, rozjaśnianie to zły pomysł ? o to mi chodzi , sory za troche nie składne pisanie :)

Gość bola_lola
pomoze ktoś ?

Gość bola_lola
???

Gość bola_lola
Może mi ktoś pomoc ?

Gość Włosofilka
Fryzjerka mówi ci tak, bo chroni własnej dupy po tym jak spartoliła robotę. Odradzam rozjaśniacze, chyba że chcesz być ruda. Spróbuj mikstury z miodu, soku z cytryny i odrobiny wody, trzymaj do wyschnięcia, przyspieszy wymywanie pigmentu z włosów.

Gość Fryzjer Heniek
Próbowałaś wcierać nasienie we włosy?:classic_cool: Działa jak utleniacz, ale nie niszczy włosów. Poważnie, spytaj fryzjerki jeśli nie wierzysz.