Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina7821

Co myślicie o stosunku przerywanym?

Polecane posty

Gość ewelina7821

Czy uważacie ze to jest bezpieczne? Czy ktoras zaszła w ten sposob w ciaze?

Gość króttka piłka
że jestem zażnowana, że w XXI w. są jeszcze osoby które uważają to za skuteczną metodę antykoncepcji... 🖐️

z chlopakiem stosujemy przerywany ale z prezerwatywa :) po powrocie do polski planuje tabletki antykoncepcyjne

szczerze powiem, że znam kilka osób (osobiście, nie koleżanki koleżanek) które tak właśnie się zabezpieczają. i żadna nie jest w ciąży. aczkolwiek nie można brać tego za pewnik i metodę anty. co innego jak się ma ustabilizowaną sytuację i 26 lat, a co innego jak się jest 16latką z pierwszą 'prawdziwą' miłością

Gość bialamasajka
Moja znajoma niestety zaszła tak w ciążę. Ja dlatego zrezygnowałam z tego sposobu. Lubię sex bez zabezpieczenia, ale zawsze sobie określam dni płodne mikroskopem owulacyjnym. Kiedy się pojawią nie współżyjemy

To nie jest metoda antykoncepcji w żadnym razie. Jeśli ktoś stosuje i nie zaszedł w ciąże zwyczajnie ma szczęście. A chyba ciężko na tym szczęściu na dłuższą metę bazować?

Gość powiem i ja....
wiesz to trochę jest na zasadzie ruletki może się udawać przez dłuższy czas bez zajścia w ciążę a za następnym razem się nie uda ....ja bym radziła stosować taką metodę tylko i wyłącznie w te dni jak jesteś w miarę pewna że masz akurat dni niepłodne w inne antykoncepcja chociażby w postaci prezerwatywy