Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na maxa zdziwionaaaa

problem z kupnem postinoru !

Polecane posty

Od razu zaznaczam że wpadki jeszcze nie zaliczyłam, chciałam tylko wykupić receptę na ten lek żeby go po prostu mieć w razie czego. Dziś byłam to wykupić w 5 aptekach i w każdej nie było tego lekarstwa!!! To jest kurwa szok! jak pomyślę co by było gdyby to się włos jeży na głowie!!! Co jest grane i dlaczego w aptekach tego nie było???

Gość fsdfasfafa
O ile mi wiadomo, to to już chyba nie jest sprzedawane. Jest tylko Escapelle.

Gość morraima
to wina KK- ale jak mieszkasz duzym miescie to szukaj -a co maja powiedzic baby z malych miejscowsci -gdzie apteki z nakazzu ksiedza w ogole zadnej antykoncepcji nie sprzedaja?

Gość morraima
pierdoleni klerykalni ginakolodzy nie chca przepisywac srodkow anty -apteki nie chca ich sprzezdawac-w ogole ich czesto na stanie nie maja -to zbrodnicza dzialanosc KK

Gość morraima
dla mysalcej kobiety kazdy kaplan to gówno i skurwiel

Gość ertyhjukii
Nie ma już postinoru na pewno. Jest escapelle. Działa tak samo :P 55 zł kosztuje :P Ale jak to teraz chciałaś sobie wykupić? Dostałaś od tak receptę??

Gość mfgmghmlhmlf
no właśnie nie mieli postinoru bo jest wycofany ze sprzedaży - zastąpiło go Escapelle - acha i to nie lek

Gość whedif
to tabletka wczesnoporonna, tak? kobieta dostają taką po gwałcie w szpitalu. przykro mi kwiatek dla Ciebie 🌼 przed planowanym zapłodnieniem to się każda dojrzala kobieta raczej umie zabezpieczać to się tylko nazywa wczesnoporonna, żaden zarodek nie ginie. więc nie wiem co ma KK i ochrona życia do tego XD

Gość morraima
Kki jego siepacze chca w ogole zniesc antykoncepcje z powierzchni ziemi -przejmuja sie zarodkami i plodami a miliony biednych , glodnych , maltretownaych , zaniedbanych dzieci maja w dupie -wazne dla nich zeby bylo miliard polakow -skurwiele pojebani

Gość morraima
pies dymał w dupe zwisłym kalafiorem nakazywaczy wielodzietnosci

dobra dzięki za odpowiedź, receptę dostałam 3 tyg temu i chciałam ją po prostu wykupić... musiało się więc trochę pozmieniać w aptekach, pozdrawiam

Gość morraima
KK i jego pretorianie chca zniesc srodki anty zpowierzchni ziemi-w malych miejscowosciach apteki zwykle z nakazu miejscowego proboszcza -huja jebanego nie sprzedaja natykoncepcji-a na wsiach izby apteczne straciły pare lat temu prawo do wydawania antykoncepcji -sreniowiecze ciagle zywe

Gość morraima
nie mogę się już ruchać z każdym przechodniem bez zobowiązań :(

Gość morraima
nie podszywaj sie kutafonie zlamany

Z tego co pamiętam to moja koleżanka raz próbowała w Krakowie dostać tabletkę PO i odmówiło jej 5 lekarzy. Dziewczyna była załamana. A potem można się dziwić i dyskutować na innych forach o dziewczynach, które chcą się poddać aborcji... Ech

Gość morraima
ci lekarze to byli klerykalni skurwiele chuje jebani pierdoleni marionetki kaplanow i politykow

Gość morraima
kiedyś uprawiałam seks oparta o latanię z moim sąsiadem. przechodził kretyn w sutannie i wylał na nas kubeł wody święconej odmawiając modlitwę egzorcyzmową. kutafon złamany

Gość morraima
coz Kk i religijni politycy i lekarze chca zeby polakow byl milard