Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truuuciiie zatruciee

cooo to jest>??> mialyscie tak???prosze pilne

Polecane posty

corka z powodu wymiotow i goraczki wyladowala w szpitalu jakis czas temu, ja wczoraj zjadlam weixzorem hot doga i dzis rano wstalam mam goraczke 38 i sie strasznie zle czuje mdlosci wymiotowalam dzis 2 razy strasznie mocno, nic nie jej tylko suchatry herbatka zwykla. corce przeszlo wrocila ze szpitala, jest ok, ale mnie dopadlo... zastanawiam sie czy to od niej jakies wirusowe czy od tego hot doga??? noi co sadzicie to minie czy to moze byc powazne cos??ktos tak mial? dodam ze biegunki nie mam wcale. i ciaza to tez nie jest mam spirale a dwa dni temu skonczyl mi sie okres bo mialam okres.

Gość niuu
pewnie jelitówka

jelitowka bez biegunki???? hmmm zastanawiam sie co mi jest i jak sie zachowac? tego sie nie leczy prawda>?? nie ma leku na yto mąz mi mowil ze tylko herbatka mietowa herbata zwykla i lezec brac cos na goraczke i tyle?

Gość zatrucie pokarmowe
leć do apteki po nifuroksazyd, albo napij się cocacoli

ale odgazowana cocacola jest na biegunke! a ja wogole za preproszeniem kupy nie robie

zwykła oryginalna cola na wymioty powinna pomóc .. najlepiej to idź jutro z samego rana do lekarza

nie moge isc do lekarza nioe mam ubezpieczenia, za 2 tygodnie bede miec. ale chyba i tak takiego zatrucia sie nie leczy?

ale nie jesteś pewna w 100% ze to akurat to zatrucie prawda? idź do apteki może tam ci coś doradzą spróbuj tej coli może wymioty ustąpią. może to zwykła grypa żołądkowa u mnie w rodzinie ostatnio to przechodzili na szczęście mnie ominęło

a a co to mogloby byc innego niz zatrucie??? wymioty+goraczka bez innych objawow ?

Gość taki lajf
Grypa żołądkowa. Dzień, dwa pomęczy i puści. Napij sie coli, to na wymioty często pomaga - tylko odgazuj. A jak dojdą inne objawy to do lekarza.

Gość trruuuciizb@ ?
Od wczoraj juz nie mam wymiotow ani mdlosxi wogoe zeeo biegunek utp a goraczka mi sie robi wezme lek na goraczke to spadaa ppotem znow rosnie

Gość trruuuciizb@ ?
To takiee dziwbe z ta goraczka ze nie mam ani biegunki a wymiotow tez nie mam tylko wczoraj 2wymioty i od wczoraj goraczka dzis tez z goraczka wstalam nie jest mi mdlo nie boli brzuch .hmnn dzziwne

Gość taaaadaaa231
Miałam to- grypa żołądkowa, są jakieś leki w aptece ale nie wiem czy na receptę czy nie bo ja nie kupowałam tylko mój ojciec. Całą rodziną wtedy chorowaliśmy kilka dni

no nie wiem o co chodzi wlasnie... zaczelo sie to wczoraj tzn wstaje wczoraj rano zwymiotowalam dwa razy i sie czulam tak słabo bardzo i potem zrobila mi sie goraczka wiec nic nie jadlam pilam herrbate suchary i wzielam pyralgine na goraczke i zero biegunki potem juz nie wymiotowalam ale na noc znow mialam goraczke wiec znow pyralgina a dzis rano wstaam nie chce mi sie wymitoowac zero mdlosci zero bioegunek a goraczke mam 38 wiec znow lek i leze... lipa jakas... wiec to jakies zatrucie??? dodam ze nic mnie nie boli..

do lekarza moge isc dopiero za dwa tyg bo za dwa tyg bed miala ubezpieczenie... wiadomo gdyby mi tak bylo dluzej niz 3-4dni bym poszla juz prywatnie, dopiero dzisiaj drugi dzien tak mam.....