Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walnieta?

nigdy nie dostalam nic na rocznice albo walentynki

Polecane posty

Gość walnieta?

Jestesmy ze soba juz prawie 6 lat a ja nigdy nie dostalam nic od swojego narzeczonego na zadna rocznice ani walentynki :( Fakt na gwiazge dostaje preznty typu laptop, telewizor czy inne duze niespodzianki aale i tak jest mi przykro ze nigdy nie pomysli o mnie w takie dni

Gość walnieta?
zemszcze sie , bedzie zakaz głębokiego gardła do odwołania :-)

Gość whedif
a z kwiatów i laurki byś się ucieszyła czy jesteś materialistką, która założyłaby temat: co dostajecie na walentynki? mój dał mi tylko kwiatki i laurkę :(

Gość walnieta?
wlasnie o to chodzi ze nie jestem materialistka. za kazdym razemm kiedy mowie ze mi przykro bo zapomnial o rocznicy wypomina mi ze dostalam prezenty na inna okazje. ja nie potrzebuje prezentu...che zeby gdzies mnie zabral, kupil kwiatka albi czekoladki a nie wgapial sie w telewizor kiedy ja sie staram

Gość walnieta?
Wostatnie wlaenynki wzielam wolne i caly dzien spedzilam gotujac romantyczna kolacje i dekorujac meszkanie. Nawet przygotowalam mu kapiel a wcalym domu rozstawilam swiece. odtstrzelilam sie jak nigdy a on po kolacji odplil lolka. nawet nie dostalam czekoladek :(

Gość walnieta?
niedlugo bedziemy mieli kolejna rocznice i nie wiem czy mam sie starac. na pierwsza rocznice zabrak mnie do ina na horror i to byloby na tyle przez ostatnie lata

Gość ja bym go olala
on cie najwyrazniej ciebie tez juz...