Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonamatka

Dlaczego mój syn nie chce isc ladnie ubrany do nowej szkoły ?

Polecane posty

Gość zrozpaczonamatka

Mam 16 letniego syna, idzie teraz do liceum. Kupiłam mu garnitur i muchę, zeby poszedł odświetnie na rozpoczęcie roku. A od niego zamiast podziękowani usłyszalam, że na pewno tak nie pójdzie i żebym mu więcej żadnych ubrań nie kupowała. Dlaczego on nie chce w tym iść ?

Gość zrozpaczonamatka
nikt nie pomoże ?

Gość teteet95
a moge wiedziec po co mu garnitur? nie moze sie ubrac tak jak on chce? przeciez jest juz duzy chlopak sam niech zdecyduje za siebie a tak an amarginesie daje 2/10

Gość zrozpaczonamatka
ja po prostu chcę zeby on coś sobą reprezentował chociaż raz w roku, chyba można raz ubrać się elegancko

Gość takie tam duperele nic więcej
Oszalałaś kobieto????? Garnitur i mucha????? Rówieśnicy śmiechem go zabiją i już na początku zrobią z niego kozła ofiarnego, dzięki tobie zresztą. Marynarka i jeansy w zupełności wystarczą :)

Gość wiem-to-powiem-
16-letni chłopak na rozpoczęciu roku szkolnego w garniturze i muszce? naprawdę myślałaś, że się zgodzi w to ubrać? to chyba nie masz pojęcia o chłopakach w wieku dojrzewania. ciesz się jeśli zechce założyć koszulę i czyste spodnie. no niestety, taki wiek i nic na to nie poradzisz, a im bardziej będziesz na niego naciskać tym większy będzie dym.

Gość zabliskosiebiebyzapomniec
bo wszyscy w liceum idą bardziej luzno na rozpoczęcie szkoły. przychodzą w jeansach i koszuli. wygladał by przy nich w tym po prostu dziwnie...

Gość zrozpaczonamatka
tyle że on chce iśc w jeansach, zwykłej białej koszulce i marynarce czarnej... No nie wiem czy mogę się na to zgodzić. Jeszcze kupił sobie te jeansy takie dopasowane, rurki poobno, przynajmniej on tak mówi. Spodnie są okropne i wygląda w nich jakby ich do konca nie podciągnął, krok w kolanach i bardzo wąskie nogawki. No jak to będzie wyclądac...

Gość zrozpaczonamatka
tyle że on chce iśc w jeansach, zwykłej białej koszulce i marynarce czarnej... No nie wiem czy mogę się na to zgodzić. Jeszcze kupił sobie te jeansy takie dopasowane, rurki poobno, przynajmniej on tak mówi. Spodnie są okropne i wygląda w nich jakby ich do konca nie podciągnął, krok w kolanach i bardzo wąskie nogawki. No jak to będzie wyclądac...

Wg mnie powinnaś go puścic własnie w tych jeansach rurkach. Tak ja tez mam rurki, są bardzo fajne

dobrze, że cociaż marynarkę zakłada, mój ma 12 lat a inaczej niż w adidasach, jeansach i koszuli z krótkim rękawem nie pójdzie

Gość zrozpaczonamatka
pod spodnie chcę mu włożyć rajstopki. na to też nie chce się zgodzić :(

Gość rfrfgvre
teraz już nie zakłąda młodzież garniturów tylko idą bardziej na luzie,rozumiem że to dziwne dla ciebie ale czasy się zmieniają,chłopak będzie się wstydził jak tak pójdzie,daj mu iść jak chce

Gość zrozpaczonamatka
aluska254 tyle ze mój o koszuli nie chce słyszec.. a marynarka bardziej sportowa niz elegancka. Nie wiem już co mam robic

Gość zrozpaczonamatka
co do tych rajstopek to ktos się podszył

Gość zabliskosiebiebyzapomniec
nic masz nie robić. puścić go do szkoły tak jak on chce iść. wszyscy tak przyjdą ubrani...naprawdę. duży chłopak więc niech sam sie ubierze, to on będzie w tym chodził a nie ty.

zrozpaczonamatka - taka teraz moda, daj mu spokój.. tak teraz młodzi chodzą a on chce zostać zaakceptowany przez nowych kolegów więc nie może iść do szkoły jak "lamus"