Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upsstattoo

czy starsze kobiet wola mlodszych??

Polecane posty

a ja jestem kobietą 30+ i uważam że.....wszystko zależy od tego czego sie w życiu szuka. Kobiety w moim wieku to głównie znudzone mężatki......czasami zdarza się że chcą odmiany a facet znacznie młodszy sprawia że mimo wieku czują sie bardzo atrakcyjne. I nawet jeśli ten seks nie będzie taki jak by sobie tego życzyły....czują się super no bo małolat na nich poleciał. Czasami seks nie jest najważniejszy tylko doznania psychiczne.....i samozadowolenie o którym wspomniałam. Kobieta która liczy na dobry seks w wieku 30+....pozbawiona kompleksów tak naprawdę nie będzie chciała gadać z małolatem.....bo doskonale wie na co go stać :):):)

Gość Warencja
Czujesz to co zdarzyć się może.

a ja jestem kobietą 30+ i uważam że.....wszystko zależy od tego czego sie w życiu szuka. Kobiety w moim wieku to głównie znudzone mężatki......czasami zdarza się że chcą odmiany a facet znacznie młodszy sprawia że mimo wieku czują sie bardzo atrakcyjne. I nawet jeśli ten seks nie będzie taki jak by sobie tego życzyły....czują się super no bo małolat na nich poleciał. Czasami seks nie jest najważniejszy tylko doznania psychiczne.....i samozadowolenie o którym wspomniałam. Kobieta która liczy na dobry seks w wieku 30+....pozbawiona kompleksów tak naprawdę nie będzie chciała gadać z małolatem.....bo doskonale wie na co go stać :):):)

Gość Waginokracja
Owszem, są takie kobiety, ale w PL pokutuje jeszcze jaakies przekonanie, ze to "nie wypada". Co ma do zaoferowania taki facet? To samo, co rówieśnik plus młodośc :P To samo ma do zaoferowania co 25-latka facetowi o 10 lat starszemu.

to prawda....młodsi szybko sie zakochują....ale z wiekiem inaczej spogląda się na świat....uczuciowy też :)

ja żyję w PL i jakoś nie zauważyłam że to nie wypada.....chyba tak postrzegają nas ci którzy już nie mieszkają w PL

Gość Waginokracja
Ja nie mieszkam w PL i widzę, ze tutaj takich par jest o wiele więcej nikogo to nie dziwi, nikogo nie zniesmaczą, nikt się nie zastanawia dlaczego taka "35" poleciała na 25-letniego "gówniarza". A tu od razu pojawiły się drwiace komentarze.

Gość Warencja
Dla mnie jedno wymarzone, by znów poczuć krwi pęd rwący.

tam wiem.....u nas zaczyna to przestawać dziwić. No specyficznym krajem jesteśmy. Jednak jak słyszę o pedalstwie na świecie....francja, cholandia i itp. to martwie sie ze to do nas dotrze. oglądam VIVE i co?....program z udziałem gejów i lesbijek.....ludzie za chwile przestaniemy sie rozmnażać.

Gość Warencja
Nie jeden raz byłam już blisko i nagle życia stawało urwisko, szukam wiec dalej starego mostu....by krzyczeć na nim wszystkich sił. :)

Gość dfgbrft
Waginokracjan dla 25 latka 35 latka jest starsza,przeceiz nie młodsza,wiec nie spazmuj istoto starsza :-)

Gość lsnl
Ja mam 24, wyglądam na 18,często podrywają mnie licealiści i powiem wam, że mnie to w jakiś sposób kręci:D Ale najmłodszy facet z jakim się spotykałam był ode mnie 3 lata młodszy

ja mam 34 ale wygladam na 28-29 ostatnio bylam z 30 latkiem,bylo bosko, a teraz szukam mlodszego... mlodsi maja lepsza kondycje niz faceci w moim wieku ;)

Ambersol ale czy nie sa mniej doswiadczeni? Kurcze ja to lubie jak facet wie co robi......zlapie porzadnie za dupsko, przesunie, odwroci, a taki mlody to wydaje mi sie niedoswiadczony. Niewiem....moze sie myle.......

moze i sa niedoswiadczeni, ale ja tam lubie ostre rzn....cie zadnego tam przytulania czy calowania... dlatego potrzebuje faceta z dobra kondycja...

Gość wuwuwuwuwuuwuw
która z Pań chętna? ja jestem młody ;)

niebiesko zielona wlasnie czytalam twoja wypowiedz w innym temacie o tym ze w twoim zyciu sa 2 osoby i wracasz wspomnieniami do tej 2... ja mam identycznie :D:D:D