Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praacuje w urzedzie pracy

niby bezrobocie i bieda a ludzie taka laske robia ze podejma jakas prace

Polecane posty

Laska przychodzi i tylko eeeee 2000 eeeee 7 godzinw tygodniu, ja dziekuje moze cos znajde . Inna dostala 2500 zl na etat na reke "eeee no nie wiem to trzeba na koniec miasta dojezdzac eee no nie wiem eeeee no zobacze. Do widzenia" Koles- z wyksztalceniem zasadniczym dostal propozycje magazyniera 2 tysiace na reke. "Ech co tak malooooo??, nie dziekuje do widzenia" Tak jest na codzien , masakra

Gość luska z liverpoolu
heh dokladnie...ale plakac, ze pracy nie ma to potrafia

Gość svfdxxsxvgxsdr
u mnie w urzędzie takich ofert nie ma, ja chętnie przyjmę, szczecin

Taaak? To poprosze te 2000 za 7h w tygodniu, biore. Na 2500 i etat tez jestem chetna, jesli to w moim miescie albo okolice.

Gość młoda ksiegowa.............
a ja nie przychodzę, bo mi szkoda czasu. Oprócz ubezpieczenia to nic w u.p. nie mogłam załatwić. A to Warszawa. Dzwonilam ostatnio po ofertę to mi powiedziała pani na Zielonej Linii, ze się trzeba rejestrować, żeby dostać ofertę za 1500zł. bo to nabór zamknięty.

A w PUPie nie ma ofert powyzej pensji minimalnej, wymagania sa kosmiczne, a i wiekszosc chce niepelnosprawnych, stazystow i slusarzy z 20-letnim doswiadczeniem :D

To jest Wroclaw. Naprawdę tak jest. To jest norma

Gość wredniucha
co za głupie prowo - nigdy nie słyszałam o takich ofertach w żadnym UP

Gość ajzis
za odmowę przecież wywalają z UP, z tego, co wiem

Gość do calunna mało tego
ten inwalida ma dojeżdzać 60 km przez 3 miasta, tak się o inwalidów troszczą :DD

jesli pracujesz w urzedzie to wiesz,ze pewnie laska dostaje wiecej z MOPS i innych dobroczynnych instytucji i ma w dupie prace. temat bez sensu bo jako pracownik Urzedu mozesz ja wyrejestrowac i nie ma co o tym pierdzielic na forum

Gość Bumbalumba
Ludzie to zalezy od miasta w którym sie mieszka...2000? jaka ono ma w dzisiejszych czasach wartość, przy niebotycznym paliwie, żywności, utrzymaniu domu( opał, media) naprawach samochodu, oc domu i auta, utrzymaniu dzieci jak sie je ma///;] bez przesady nominalnie to wyglada duuuuuuzo kasy ale jak to sie ma do rzeczywistości??? zarobi ktos 2000, na paliwo czy tam bilet wyda z 500, reszta media, opłaty i to jebane żarcie...co z tej kasy zostaje jesli sie czlowiek zmiesci w tej kwocie;]...Fakt nie sa to zle pieniadze ale nawet tyle na niewiele wystarcza..

To nie zadne "prowo" madralo. Stuknij się w glowe. Po cholere bym to pisala jakby mnie to nie wkurzalo. Codziennie mam do czynienia z takimi ludzmi

Gość kajabba
ja czytlam o robotnicach ca haruja za 900 zl -a za 2 tysie to by chyba skakaly z radosci

Ja też się zarejestrowałem do PUP i jeśli zaproponują mi najniższą krajową z nadgodzinami tylko dlatego że jestem niskiego wzrostu, to również podziękuję!!

Wiadomo ze nie starcza to na wiele, no, ale nie widzialam nigdy urzedu w ktorym by byly takie super oferty. Ani miasta w ktorym lepsze oferty dla przecietnych zjadaczy chleba sa na porzadku dziennym. Lepiej platne sa tylko zawody deficytowe oraz eksperci na wyzszych stanowiskach i lepiej oplacani sa krewni / znajomi / kochanki

Tutaj sa ofery za 1900, 2400, 1700, 2000, 1500 rozne. A ludzie i tak laske robia. Pisalam wyzej-Wroclaw.

Gość młoda ksiegowa.............
w sumie mogłam pójść do tego U.P. i powiedzieć pani "eej, no..nieeech pani taka nie bęęęęzie"...i może by dała ofertę :)

do autorki: powiec co cie tak serio tak bulwersuje?? bo wychodzi mi ze masz mniej niz w ofertach ktore proppnujesz a mimo to nie zminiasz pracy tylko tkwisz za biurkiem w urzedzie. boli cie ze byle robolwi placa 2500?? a pomyslas ze on musi zapierdalac po 16 h od switu do nocy na te 2500?? a ty masz 8 h 5 dni w tygodniu i pewnie z 3 h na przerwe sniadaniowa

Gość nie wytrzymasz tam
A ty ile w tym urzędzie zarabiasz?

Gość predator polujacy na dupy
Matka kupmeli nie chce pracowac w fabryce mydel a ma tylko pakowac je w karton (już zapakowane w papier) nawet za 13 zl za godzine netto. Wiec o czym my tu mowimy