Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praacuje w urzedzie pracy

niby bezrobocie i bieda a ludzie taka laske robia ze podejma jakas prace

Polecane posty

Nic mnie nie boli, boli mnie podejscie ludzi do zycia. Miauczec i narzekac potrafia ale co do czego przychodzi-cisza. Nie mam nawet przerwy 15 minutowej bo by mnie ci ludzie chyba tam pozabijali. Zreszta -jak czytam wasze wypowiedzi to się juz nie dziwie że wszyscy maja takich osob dosc. Agresja agresja roszczenia i nic wiecej

Gość wystarczająco aby odgrywać
panią na kafe, po 2 nie ty dajesz tę pracę tylko pracodawca , to się nie posraj, siedzą zawsze 3 larwy, 2 pierdolą , 1 pracuje , i nawet przepisów nie znają, sprawdzone und potwierdzone.Jak ci się myszka od kompa odlączy dzwonisz po informatyka, buuuuuuu coś mi się z komputerem stało. Czasem mam wrażenie ,że tam największe niedorozwoje pracują ,, chyba was tam zatrudniają w ramach przystosowania do życia w społeczeństwie

Gość za dwa koła
to ja z domu nie wuchodzę

To co opisales/las to chyba doswiadczenia z jakis kurnikow dolnych? Bo u nas nikt zadnych informatykow nie wzywa, przerw praktycznie nie ma i nikt nie plotkuje. Postawa roszczeniowa to źle podejscie do sprawy bo nikt nie ma OBOWIAZKU jak swiety mikolaj robic wam prezentow drapac po tylku i placic 100 zl za h tylko za to że pojawicie się raz na miesiac w up.

Gość młoda ksiegowa.............
ludzie, nie uogólniajcie i nie siejcie agresji .

To co opisales/las to chyba doswiadczenia z jakis kurnikow dolnych? Bo u nas nikt zadnych informatykow nie wzywa, przerw praktycznie nie ma i nikt nie plotkuje. Postawa roszczeniowa to źle podejscie do sprawy bo nikt nie ma OBOWIAZKU jak swiety mikolaj robic wam prezentow drapac po tylku i placic 100 zl za h tylko za to że pojawicie się raz na miesiac w up.

uwazam,ze pierdolisz jak potluczona, sama pracowałam na stanowisku posrednika i mialam centralnie w dupie. poza tym to od ciebie zalezy jak komus przedstawiasz ferte. 3. to ze dlaas komus swistek nie znaczy ze on prace dostaje. cie to powinno gowno obchodzic. masz przedstawic oferte wybranym osobom i one decyduja co dla nich dobre isc na rozmowe czy podziekowac. O co kaman?? przerwy nie masz?? nie poerdol- nie powiesz mi ze masz obsluge caly dzien A to ze urzedy to przechowalnie przyglupów,debili to i ja potwierdzam! posrednik z jeszcze wazna licencja I stopnia

uwazam,ze pierdolisz jak potluczona, sama pracowałam na stanowisku posrednika i mialam centralnie w dupie. poza tym to od ciebie zalezy jak komus przedstawiasz ferte. 3. to ze dlaas komus swistek nie znaczy ze on prace dostaje. cie to powinno gowno obchodzic. masz przedstawic oferte wybranym osobom i one decyduja co dla nich dobre isc na rozmowe czy podziekowac. O co kaman?? przerwy nie masz?nie wierze ze obsllugujesz 8 h non stop A to ze urzedy to przechowalnie przyglupów,debili to i ja potwierdzam! posrednik z jeszcze wazna licencja I stopnia

Gość za 2500 to ja nwet wody w kibl
nie spuszczam. Zaczynam ruszac palcem w bucie gdzies tak od 3000 zl na reke

Gość do : wystarczająco.....
świetnie to ujęłaś.... ja bywam w UP raz na miesiąc lub dwa miesiące....Od ponad roku nic z tego nie wynika, ponieważ nie ma ofert pracy. Ostatnio jakaś panienka zaproponowała mi staż w domu opieki za 832 pln. Zgodziłam się, bo już k...wicy dostaję w domu. No ale jak zaczęła dłubać w komputerze, to już było nieaktualne.... Zaproponowali mi jeszcze kilka miesięcy temu kurs komputerowy :D

ludzie, nie uogólniajcie i nie siejcie agresji .

no czuję się............ coraz bardziej zdołowana....

no czuję się............ coraz bardziej zdołowana....

Gość do pani z urzedu.
ja bede od grudnia bezrobotna - jestem z wrocka - zatrzymasz dla mnie taka oferte za 2500?;) aaa...a to jest brutto czy netto?;)

Gość Elenkasia aaa
A ja mysle że autorka ma wiele racji. Moja znajoma pracuje w up. I to co mi opowiada o tych wszystkich ludziach to po prostu wlos się na glowie jezy, że moznaby jablko nabic :/ Ludzie z zadaniami, wynaganiami i pretensjami ze co to oni jeszcze porzadnej pracy nie moga znalesc z sa już zarejstrowani od 3 miesiecy!!! Wieczne pretensje i wymagania jakby to ona mialaby ta prace im we wlasnym domu zapewnic. Ale jak się pojawia jakakolwiek oferta, to już niezadowolenia bo to nie to, nie sramto. A to za malo placa, a to paniusia nie moze pracowac tu tam bo jej zdrowie nie pozwala. Wiecznie niezadowoleni i sfochani. Malo tego , niby bezrobotni a mowi że lepszymi samochodami przyjezdzaja niż niejeden ciezko harujacy ( nie mowiac o niej jezdzacej starym seicento). Wiec wiecie

ja tam niczego nie oczekuję od U.P. Liczył dziad na cudzy obiad i swojego nie zjadł

bo jak to za dawnych czasów PRL-pani w urzedzie i na poczcie ma ZAWSZE RACJE a ja pracujac w PUP wcale sie ludziom nie dziwiłam,ze sa sfrustrowani i maja wymagania. A to ze czesto nieadekwatne do wyksztalcenia, umiejtnosci to juz inna sprawa, mogłam sie zkolezankai z tego posmiac. Poza tym urzednik moze taka osoba a nawet powinien pozbawic statusu bezrobotnego. I dac oferte kolejnej osobie. A to,ze pania to denerwuje to ... mnie dziwi, bo nie dosc,ze sie wkurza w pracy to jeszce w domu az musi to na publicznym forum napisac

Gość moj stary jest z drogowki
I opowiada jakie chece odchadza czasem jak przylapie kogos na wykroczeniu, pozniej się okazuje że to bezrobotny, i prosi "żeby mniejszy mandat dac" . Ale ojciec wkurwia się bo ci ludzie robia z siebie biedakow a obok stoja och wozy-mondea, nowe focusy, passaty itp. Ludzie to zgnilizna jednak

Gość wystarczająco aby odgrywać
no i poszła paniusia , w kurniku to cię chyba robili bo kwokasz jak stara kura.Napisałam wyraźnie jesteś pośrednikiem , nie pracodawcą. Dajecie nieaktualne oferty więc ludzie to olewają. I taka biurewka odgrywa Hrabinę de Dupoliz , bo pracujesz w urzędzie?Niektórzy m którzy mają nieszczęsny obowiązek tam iść, zarabiali tyle ,że ty z całą rodziną masz mniej, Raz na wozie raz pod wozem.ILe miejsc pracy stworzyłaś ty personalnie? Jesteś tylko robolem na psim urzędzie, nie podniecaj się maleńka :D

Gość czyli do innych maja prawo
Miec wymagania ale już do siebie to oj tam oj tam.. Weź ty się stuknij w leb. Niech zaczna od siebie a nie sprzataczka chce bycc ksiegowa.

Gość znamzyciefraerz
buahah autorka tematu to jakas kurwa pojebana 2500zł za 7h w tygodniu? hahaha.. no .. jesli sie jest ekskluzywną kurwom z wygladem natali siwiec, to moze by dalo rade taka stawke robic, ale normalnie? bitch please :) to 2000 na reke za magazyn, tez z miejsca bym wzial!! niestety takie cuda tylko w filmach baj frajerzyno!

to co jest podawane w UP to sa kwoty brutto czyli 2500brutto to ok 1750zł

Gość jezeli jest to ich NiESZCZESNY
obowiazek toi niech nie przychodza. Proste. Kto im kaze? Moze zrobia miejsce innym odpowiedzialnym osobom. Co mnie obchodzi co kto ile kiesys zarabial. Ja też zarabialam kiedys 10 tys na reke. W takim razie im nawet 6 tys z takiej oferty nie bedie pasowac bo to wciaz za malo. Moze jeszcze w oponke pierdnac??

niekoniecznie brutto :) ale z reguły.Tylko jaki pracodawca daja taka kase?? ten co daje tyle to nie musi szukac w UP bo ludzie sami do niego ida. Nie ma co sie oszukiwac, oferty w urzedach skladaja tacy u których nikt nie chce pracowac. Albo taki co musi cos zlozyc bo chce dotacje.A urzad przyjal strategie sprawdzania wspolpracy pracodawy z urzedem przy dzielniu kasy.

Gość dfghfghfghfgh
mówisz,że ludzie robią laskę?