Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szOKKKKEee

Skąd młode laski mają na BMW, Mercedesy ?? Podobno Polska to biedny kraj...

Polecane posty

Gość szOKKKKEee

a dzis spędzilem prawie caly dzien na miescie i tak sie przyglądalem czasem kierowca za kierownicą, mam manie gapienia sie na tablice rejestracyjne :D Zauwazylem dzis moze kilkanascie?? albo i wiecej MLODYCH lasek okolo 18-28 lat, odwalone jak na ślub, okularki, zgrabne cialko, solarka, pełen lans, za kierownicami luksusowych mercedesow, audi ,bmw a jedna kierowała jaguarem. Tylko mi nie mówcie ze mają sponsorów - zaden facet nie wyda 150.000 na kobite zwlaszcza dziwke, bogaci rodzice ? no bo przeciez nie na kredyt...z czegos trzeba go splacac = miec kase... albo takie młode łebki w wypasionych autkach podobnie jak te lasencje :O no i choooj mnie bierze jak na to pwszystko patrze

Gość szOKKKKEee
??

Gość szOKKKKEee
nie w ZOMO

Gość kupic fajne ciuchy
to sobei wez ta pale ktora masz na wyposazeniu i jebnij w leb.

Gość samo sobie
tego nie kupiły, teraz się liczą takie wartości, mam znajomą która ma na mnie ochotę ale tylko do łóżka a jest z grubym gościem bo on jest lekarzem, w Warszawie to standart, nie ważne dla dziewczyn jakim się jest tylko kim się jest

Gość wrrrrerre
stary nie masz kasy jesteś zerem, nie jesteś zerem?zaraz będziesz miał kasę

Gość hgdfytdyt
ja tez wczoraj widzialem dziewczyne z 20 lat w nowym fordzie na WZY;> blondyne w nowym meśku na WPR fajna laske w tico na WPI ;> niezla laske na WGR zawsze przed 8 jedzie w strone nadarzyna;> haha wiec rozumiem ta manie;))

Gość po pierwsze to
to na pewno są wyklepane wraki z niemiec :P bo drugie te laski to pewnie dziwki albo nakładki na penisa różnych przekręciarzy bądź dilerów :classic_cool:

Gość pomarańczlala
Samochody rodziców.

Gość kumatyyy Wn
wystarczy zarabiac 10000 zl zeby sobie takie auto kupic na raty a wbrew pozorom duzo ludzi tyle zarabia i to mlodych 20-28 lat.

Gość Tęczowa jaskółka
"zaden facet nie wyda 150.000 na kobite " Oczywiście że wyda, jak facet jest rzy kasie to nie żałuje dla swojej wybrnki. Tylko zakompleksieni gołodupcy żałują nawet 5 zł na kawę. Taki np. Szwed, który się ożenił z polką bez problemu może jej kupić autko. Słyszałam nawet o sytuacji gdzie facet kupuje babce mieszkanie (na odchodne bo się rozstawali a mieszkanie jej ostawiał.) Siedzcie sobie dalej i pilnujcie swoich 5zł:P

Gość ja znam jedną taką dziewczyne
pozycza bmw od matki i nim jezdzi na strudia, do pracy ma swoją toyotkę. Bogaci rodzice pomogli jej zalozyc firme i teraz i ona sie powoli bogaci dobry start miala w zycie, dostala nowe auto na 18stke, teraz niedawno - mieszkanko. Procz tego matka wyposazyla jej jej firme

Gość kumatyyy Wn
Teczowa:-D :-D Ale ma racje co to dla kogos kto ma kilka milionow 150 tys tyle co dla Nas te 5 zl ktorych tak pilnujemy:-P

Gość lerrrrrrtttttt
luksusowe prostytutki lub córunie urządasów POlszewików -SBków i kolesiów biznesowych z tymi pierwszymi PSL owske córunie raczej sobie nie pozwolą na BMW czy Merca bo tatuś woli kombajn czy traktor... ;) :classic_cool: taka prawda A w tym kraju nikt uczciwie nie zarobi takiej kasy a jak nawet to wtedy inwestuje w np nieruchomości czy rozwój swojego biznesu a nie luksusowe samochody które po kilku latach tracą 50-60% wartości Zdarzają się też panny które w wieku nawet 20 lat czy kilku więcej mają swoje własne biznesy ale to 1 na 1000 czy na 10 000 a pozatym takie jeżdzą zazwyczaj kilkuletnimi vw golfami, fiatami punto, renaultami clio i fordami Ka...

Gość Tęczowa jaskółka
lerrrrrrtttttt Czybe ze wsi jesteś:P Nikt uczciwie nie zarobi takiej kasy?? Typowe polaczkowe myślenie że "jak ma więcej odemnie to na bank ukradł". No jasne, oszuści też są ale dużo ludzi dorabia się na biznesach, pracując w korporacji, za granicą. np. pilot samolotu ma extra pensyjkę a teraz mimo popytu na nich jest b.mała rekrutacja w instytucjach co szkolą piloów. Bo po co iść zarobić jak można iść na socjologię/skończyć na podstawówce i gadać jak to inni nakradli?:P:P

Gość wrrrrerre
zalezy w jakiej Polsce Warszawa, Poznan, Krakow czy pgry

Gość pewnie samochody od sponsorów
dziś to 85-90% kobiet utrzymuje się z bycia sponsorowaną za seks

Gość Tęczowa jaskółka
wrrrrerre Na pgr-ach to nawet sam fakt posiadania samochodu to luksus. Przecież tam ludzie borykają się żeby zarobić 1000zł/mies.

Gość lerrrrrrtttttt
nie nie jestem ze wsi ;) wiesz ile trzeba kasy miesiecznie by utrzymać samochód za 200-300 tys zł (np merc, BMW, Audi) palą takie pojazdy jak smoki, ubezpieczenie, garaż, myjnia ;) itd a jeszcze np kupony na kredyt czyli by utrzymywać taki wózek trzeba mieć lekką ręką 20 tys na miesiąc by żyć w podobnych luksusach jak te wymienione samochody... bo chyba nie chodzi o to by mieć luksusowy wóz i żyć w nędzy ;) teraz odpowiedz sobie kto w Polsce tyle zarabia na etacie na msc .... to ci odpowiem płezydent Wałszawy, płezydent Głdańska, Łodzi.... i ich tysiące zastępców pociotków w różnych ułrządach

Gość lerrrrrrtttttt
a zaponniałem jeszcze córuniach o lekarzuniów, prawnikuniów i innych zazwyczaj na państwowych posadach ;)

Gość jesli macie pomysł
20 tysi na miesiac to wcale nie duzo ja np. sie dziwie, ze prezydent tak malo zarabia, ale z drugiej strony w koncu on niewiele robi ;) srednio prosperujący dobry, wlasny biznes to zarobek rzedu 30-40k, calkiem sporo osob tyle zarabia oczywiscie nie mowię o biznesie typu sprzedaz ubran na allegro

Gość Tęczowa jaskółka
Na etacie, specjalista mgr inżynier albo pilot może sobie pozwolić na używanego np. SUVa, luksusowe samochody szybko tracą na wartości i nie trzeba zajmować jakiegoś lukratywnego stanowiska (w skali europy żeby sobie pozwolić na taki samochód. Mądrzy i ci, którzy się dorobili uczciwie nie kupują nowiuśkich. Nowiuśkie kupują tylko siedzący w narkobiznesie albo tacy którzy nakradli.

Gość wrrrrerre
1 osoba na 1000 jest bogata w Polsce

Gość horactyyy
lerntttttt duzo ludzi tyle zarabia,prawie kazdy doradca finansowy, home brokery,expandery,open finance,handlowiec w wiekszosci branz,bankowcy,doradcy klienta,posrednicy nieruchomosci itp

Moj obecny chlopak chodzil do takiej amerykanskiej szkoly w konstancinie i tam 18-19 latki najnowszymi autami to norma. Kiedys bylam tam z nim to az nie moglam uwierzyc, smarkacze jezdza autami za kilkaset tysiecy zloty. W duzej mierze sa to auta rodzicow (mojego chlopaka rodzice maja drogie samochody i on nimi jezdzi za ich pozwoleniem).

Gość sima
ludzie wyjezdzaja za granice i tam sie dorabiaja i wracaja do pl moze to stad? ja mam audi a3- 2010r-ale no zagranica pracowalam ciezko.wiec mozliwe to uczciwa droga.;)

Gość alkbiryio
chodzilam na droga uczelnie(sponsoring rodzicow) i powiem wam ze to bylo takie polskie bewerlly hills laski ubrane jak lalki autka , balety knapy itp nie wszedzie jest bida i dziadostwo wbrwe pozorom matka z ojcem za same studia placili mi ok 30 tys

Gość alkbiryio
chodzilam na droga uczelnie(sponsoring rodzicow) i powiem wam ze to bylo takie polskie bewerlly hills laski ubrane jak lalki autka , balety knapy itp nie wszedzie jest bida i dziadostwo wbrwe pozorom matka z ojcem za same studia placili mi ok 30 tys

Gość hartttttttstal
to masz zajebiscie boi biedni starzy mogli mi na gume do zucia dac Hahahaha:-D

Gość aslo90
oj jak o dziadostwie i biedzie temat tam wiecej chcetnych