Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialyczlowiek1995

jak zagadac do dziewczyny

Polecane posty

Od dluzszego czasu kocham sie w pewnej dziewczynie, 2 razy w tygodniu widze ja na pewnych spotkaniach. Jest inteligentna, skromna, tez troche niesmiala, ma unikatowa osobowosc, i do tego jest bardzo ladna w moim guscie, czyli nie jest jakims kosciotrupem ale nie ma problemow z nadwaga, jest idealna. Zakochalem sie w niej i nie wiem jak do niej zagadac, nigdy nie mialem jeszcze dziewczyny ani nigdy sie nie spotykalem z dziewczynami. Prosze pomurzcie mi, chcialbym wkoncu poczuc milosc i miec komu mowic kocham cie itp. Szczegulnie chcialbym uslyszec zdanie innych dziewczyn jak byscie chcialy zeby do was zagadac jak sie ktos w was zakocha. Prosze pomurzcie!

Gość nie miałam neta_neta
normalnie powiedz do niej czesc, i sie usmiechnij i sama sie rozmowa nawiąrze.

Gość gyyyyyyyyyy
zwyczajnie badz blisko niej gdy jest chwila ku temu smiej sie z nia, zartuj, to bardzo zbliza.angazuj sie w to co ona robi i jej pomagaj. Utrzymuj z nia kontakt.

Gość magdateeeee. :)
zazwyczaj nie czepiam się pisowni, ale aż oczy bolą, poprawnie jest: * pomóżcie (;

Ale wlasnie my juz tak jakby sie poznalismy, raz gadalismy po tym spotkaniu chwile, ona to na te spotkania przyjezdza z mama i siostra i po zakonczeniu od razu sie zwijaja do domu wiec na rozmowe jest czas tylko ze dwa slowa zamienic. Zakochalem sie w niej. Nie moge od niej wzroku oderwac. Snila mi sie juz nie raz, prawie codziennie o niej mysle, wieczorami to normalnie popadam w depresje. I tak juz mam od ok pultora roku. Nie potrafie do niej zagadac. Nauczcie mnie jak prosze! W piatek mamy to spotkanie.

prosze, bardzo mi zalezy.

;( dzieki za niepomoc

Gość Franz Maurer
powiedz jej tak: uważam że jesteś fajna dupa i chcesz mnie bardzo