Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzet

Jak zerwać z dziewczyną ?

Polecane posty

Gość zzzzzzet

Moze to zalosne ze stary koń 25 letni o to pyta ale nie wiem jak zrobic to delikatnie. Powiedziec wprost chyba nie potrafie skonczy sie to płaczek krzykiem i awanturą. Jestesmy ze soba od 3 lat i wiem ze predzej czy pozniej ją zdradze i wiem tez ze na pewno nie bedziemy nigdy razem na wieki dlatego wole to teraz przerwac... prosze o rady, bo sms-em to chyba przegięcie...

Gość emigrant_emigrant_
Dlaczego chcesz ja zdradzic i sond ta pewnosc ze nie bedziecie razem?

Gość magdateeeee. :)
jesteś ciotą.

szkoda mi dziewczyny, poważnie.

Gość mlodaswiezamamusiaaaaaaa
czemu mialbys ja zdradzic?

Gość zzzzzzet
chcę z nią zerwać bo podniecają mnie rude jajca z podwórka sąsiada

Gość radomekekeke
A mnie jej nie szkoda, ciesze sie ze taki koles ja zostawi bo szkoda jej dla niego. Jak dziewczyna fajna to napewno dlugo nie bedzie sama.

Gość zzzzzzet
Niewazne czemu, nie pytałem o ocene mojej osoby tylko o porade. Wole teraz sie z nią rozstac, nie chce jej potem oszukiwać

Gość mlodaswiezamamusiaaaaaaa
a mieszkacie razem??

Gość a kuuuuuurva
radomekekeke- Radomianie to warhoły 😠

tylko Ty nie wiesz, co taka dziewczyna przeżywa po rozstaniu, jeszcze żeby to było kilka miesięcy, a to 3 lata. Co z tego,że jest fajna, jeśli ona traktowała go poważnie, to przez parę miesięcy z nikim się nie zwiąże. kur.wa opamiętał się. frajer,ciota, i cienias!

żebyś miał się zesrać, to takiej wiadomości nie powiesz delikatnie, i tak czy siak zranisz ją, więc gadaj co chcesz.

Gość etewhwjh
Żeby potem nie próbował do nie wracać i prosić o wybaczenie

Gość kroczący własną ścieżką
Dyplomacja to powiedzieć komuś "Spadaj" w taki sposób,żeby poczuł podniecenie, przed czekającą go podróżą

ten du.pek nie wygląda mi na dyplomatę.

Gość Evvvvvka
Zadna z was tam wyżej nie zerwała nigdy z facetem ze nazywacie autora ciotą i frajerem? Milo by wam było gdyby was z takiej okazji nazwano kurwą? To zawsze was faceci rzucali, gnoili i zdradzali ze z taką agresją reagujecie? Tak w zyciu bywa, ze ludzie sie zakochuja, są razem ale w pewnym momencie staje sie jasne że to nie ta osoba z ktorą chce się byc na zawsze. Przykre i bolesne ale trzeba żyć dalej. A autor to nie bezduszna świnia ktora zostawia dziewczyne bez słowa dla innej bo mu sie znudziła tylko chce sie rozstac w szacunku dla drugiej strony, nie rozumiem dlaczego sfrustrowane wariatki go obsiadły

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
właśnie zachowujecie sie jak nienormalne jakies - gdzie jest napisane że pierwsza dziewczyna ma być ostatnią? Ile znacie par co sa dla siebie pierwszymi i jedynymi w życiu partnerami? Same nigdy wczesniej nie mialyście żadnego faceta? Idiotki :O

Gość 22 lata czuje koniec swiata
Ja na Twoim miejscu powiedziałabym jej prosto z mostu, że to koniec - wyjaśniłabym, że NIE CHCĘ z nią już dłużej być, że to już definitywny koniec, nic na siłę... Na 100% bedzie chciała znać powód rozstania.. wiec trzeba wymyśić coś, co jej nie zrani jakoś mega mocno. Trzeba dać jej do zrozumeinia, że wolisz być sam niż z nią. Że chcesz pobyć sam, że nie chcesz chwilowo żadnych zobowiązań, masz ochote szaleć BEZ NIEJ. Powiedz, że jej nie kochasz i nic do niej nie czujesz. :) Musi sie pogodzić z rzeczywistością, niestety. Ewentualnie napisze jej list i wyślij pocztą :P

Gość moj kot jest rudy
mam szalnoy pomysł! Zapros ja do restauracji, potem na spacer i gdzieś na ławeczce w pustym parku powiedz jej.. Wyjaśnij jej że jest niezwykle ważną osobą w twoim życiu, bardzo wartościową, etc itp. ale.. doszedłeś do bolesnego wniosku że coś jest nie tak, że to jednak nie to. Że trzbeba to przerwać jak najszybciej by zarówno ona jak i ty mogli ruszyć w świat i znaleźć kogoś nowego. I zrozumieć czym jest miłość, prawdziwa miłość której jej życzysz. Nie mógłbyś jej przecież skazać na nieszczęśliwe życie w domu może i miłym ale jednak bez tej wartości najwyższej i świętej jaką jest miłość właśnie. Że wiesz że to będzie bolało, że wiesz że 3 lata to niesamowicie długo, że często myśleliście o przyszłości, ale nadchodzi ciebie ta groza życia i podejmowania decyzji i niestety jest ona własnie taka.. Powiedz jej że w żaden sposób nie chciałeś jej wykorzystać, że wręcz stwarzaliście siebie na wzajem przez ostatnie lata, więc jej obecność zdecydowanie wpłynęła i będzie wpływać na ciebie w przyszłości. I że jej za to niesamowicie dziękujesz i będzie wdzięczny. Ale nic nie zmieni tego wewnętrznego uczucia że to jednak nie była ta miłość na śmierć i życie i że lepiej będzie jak się rozstanicie. Że nie jest to w żaden spośób krytyka jej jako osoby, wręcz przeciwnie, podziwiasz jej zalety. Wierzysz że odkryje ona kogoś kto będzie w 100% dla niej właśnie, i że jeżeli to ma się stać lepiej żeby nie czekać z tym procesem... i tak dalej......

Gość janiemogecojest
a mi sie wydaje ze autor dobrze robi. moze poprostu zrozumial ze to nie jest to, ze to nie jest prawdziwa milosc. lepiej jest teraz to przerwac w taki sposob niz pozniej zeby sie dowiedziala ze zostala zdradzona...

Gość jesteś frajerem jebanym w dupe
Mój facet zerwał ze mna przez smsa ! W bardzo chujowy i nieelegancki sposób jak tak zrobisz to ona cie znienawidzi tak jak ja swojego ! Brzydze sie go i uważam teraz ze jest tchórzem, dzieciakiem bez klasy, honoru i wartości ! Nawet nie miał odwagi powiedzieć mi w twarz to tak jakby wyjebał mi butem w twarz jakbym była nikim i nigdy nic nie znaczyła ! Jesteście wszyscy jednym wielkim zerem jak wam daje dupy i robi dobrze to kochacie a potem zabaweczka sie nudzi i do kosza żałosny jesteś gościu !!!

Gość moj kot jest rudy
jakby tak ze mną zerwał chłopak to nawet bym mu podziękowała, że nie chciał mi marnować reszty życia w beznadziei jego pseudo uczucia. To co w tym co ci napisałam jest najpiękniejsze to romantyzm - poszukiwanie prawdziwej miłosci którą właśnie myślałeś że odnalazłeś. I że wierzysz, że ona nie jest inna, i że też jest godna najwznioślejszych uczuć dostępnych człowiekowi na tym globie. i że życie poniżej takiego wymiaru egzystencji jest również poniżej jej godności, urody i inteligencji.

Gość Pomocnaaa
Na pewno nie smsem - to porażka i dramat. Normalna rozmowa, w której na spokojnie zakończysz znajomość.

Gość moj kot jest rudy
ta, to prawda.. faceci to zwykłe szmaty bez godności. W większości. Lenie intelektualne i moralne. Lepiej żeby takie coś jak najszybciej usuwało się z życia wartościowych kobiet.

Ja też nie byłam świta i bardzo zawininłam ale nawet nie odważył się pogadać i wyjaśnić sobei wszystko potem jak zadzwoniłam i poprosiłam o rozmowe dodał tylko - wiem, że zachowałem sie dziecinnie ! No żenada ! Chłop 25 lat !!! Starałam się wyjaśnić, pogadać, przeprosić, wyznawałam mu uczucia i powiedziałam, że chce z nim być. Powiedział żałośnie, że nic już do mnie nie czuje i że nie chce mi czasu marnować ! W chuj zmarnowane kilka miesięcy życia ! Teraz zero kontaktu nic nawet nie "napisze" żyjesz? Jak się masz? Jakieś kurwa - Przepraszam ! Życze ci facet, żeby ta laska pierwsza wywaliła ci ogromnego kopa w dupsko i znalazła kogoś kto nie jest pieprzonym gamoniem !

Gość moj kot jest rudy
no właśnie do kurwy nędzy faceci tacy są. I szczerze mówiąc widzę w tym coś wiecej niż tylko naiwność, to jest po prostu perfidia i sadyzm. Wiadomo że kobiety szybciej się starzeją, oni mają dłuższy wiek produkcyjny więc ich to podświadomie zapewne, jebie jak laskę bezie bolało. Chyba że ich nie jebie. Wtedy można z tego jakoś wyjść.

A kilka dni przed kłótnią i zerwaniem spotkaliśmy się, kochaliśmy, był oschły i widziałam że coś przede mna ukrywa próbowałam to od niego wyciągnąć powiedział, że wszystko super i że wydaje mi się. Kilka dni później zaczął niewinnie pisac, że on na mnie nie zasługuje i że nie chce marnowac mojego czasu, wiec ja nie jestem głupia i od razu zrozumiałam co jest grane opierdoliłam go i na końcu dowiedziałam sie tylko że on nie potrafi mnie docenić i że bardzo mnie lubi. Napisał mi ! Napisał ! Potem prosiłam o rozmowe ! Ja! Prosiłam o wyjasnienia ! Po co ! Dzisiaj wiem, że resztki szacunku poszły w długą.

Gość moj kot jest rudy
nie martw się dziewczyno. Pomyśl o tym co on ma środku siebie.. jakim pustym i smutnym człowieczkiem jest jeśli nie potrafi wskrzeszyć w sobie odrobiny światła i ciepła. i wierz mi że taka pseudo oschłość i męskość nic mu nie da, bo nie na tym świat jest zbudowany a świadczy tylko o braku wewnętrznego ognia i sensu. Nie denerwuj się, spróbuj mu wybaczyć i sobie, bądź lepsza od niego, bądż czuła dla siebie i wszystko będzie lepiej.. powodzenia życzę.

Co tak naskakujecie na faceta? Moim zdaniem dobrze robi,że chce wprost zerwać a nie oszukiwać siebie i niewinna kobietkę.Lepiej będzie jak za jakiś czas zastanie go z inną albo dowie się od osób trzecich,że bzyknął inną?Koleś chce być szczery i po prostu zerwać.nie musi się wam tłumaczyć dlaczego.To jego życie i tyle. Z dziewczyną pogadaj normalnie,powiedz że uczucia się wypaliły,że nie chcesz jej krzywdzić,więc wolisz teraz się rozstać niż ją oszukiwać i tkwić w związku,który za jakiś czas i tak by się pewnie rozpadł.Lepiej zranić ją raz niż żyć złudzeniami i ranić każdego dnia.

moj byly zerwal ze mna wlasnie dlatego, ze nie chcial mnie zdradzic, oklamywac...byl co prawda mlodszy i chcial sie wyszalec... jakbym mu czegos zabraniala?!:/ niewazne:) z perspektywy czasu, wiem, ze to najlepsze rozwiazanie. Ale ona po 3 latach pewnie bedzie plakac i lamentowac... to musi byc powazna rozmowa...aczkolwiek krotka. Powiedz jej dlaczego, podziekuj i tyle.