Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzet

Jak zerwać z dziewczyną ?

Polecane posty

Gość moj kot jest rudy
kurcze, dlaczego krótka.. czy to jest punkto obsługi klienta? mogą się przecież po tym przyjaźnić.

Gość moj kot jest rudy
cóż z reguły u mnie tak wychodzi ale czy to jest cywilizowane.. Chociaż niekiedy chłopcy wyskakujący z tą przyjaźnią to jest absolutne nieporuzumienie i zbiera się na wymioty.

ja sie z moim bylym przyjaznie...tyle, ze potrzeba na to troche czasu... u nas ta rozmowa byla dluga, on przepraszal, ja plakalam...uwazam, ze to zbedne... jak sobie dziewczyna poplacze, wszystko ulozy, przemysli...to o ile beda tego chcieli to moga sie przyjaznic...

Gość pod gorka
zycie jest ciezkie

Gość christin
tylko nie smsem , ani zadna kolacja. normalnie idz z nia na spacer, zeby nei bylo za duzo ludzi, moze do lasu. sama bylam z chlopakiem 5 lat, wiele razy probowalam z nim zerwac . i tak to probowanie trwalo ok 2 lat. 2 lata zmarnowane . Nie patrz na innych . to twoje zycie, wiadomo ze poboli, ale poboli i przestanie. powiedz ze juz nie czujesz tego co kiedys, ze nie chcesz jej oszukiwac. Nie proponuj przyjazni, nie utrzymuj z nia kontaktu . badz twardy , tak jest najlepiej