Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka dzoany

dzoana where are you

Polecane posty

Gość fanka dzoany

dzoana a dziś co nic ? Napisz coś

Gość fanka dzoany
by się działo, Hej Kwiatek

Czego tak krzycxzo? Zesta panny przegapily akcje, bo dzisiej byla kafeterowa randka w ciemno. Skojarzylam pare pan I tera robio stosunki plciowe. Ja to raczej w dzien buszuje w necie.

Idolki moje kochane jestem, a jak Was nie ma to bede bardzo zla, bosta mnie zbudzily z glebokiego erotycznego snu.

A co ja wam mogie opisac? Facetow ruchaczy co zdradzaja zony, narzeczone I dziewczyny? Wiadomo, ze jak ciota to nie dosc, ze stary kawaler to jeszcze nic poza automatycznym samogwaltem nie osiagnie. A taki co zadupcyl za mlodu, zobaczyl, ze dziewy leca do niego jak gowno do muchy to rucha na prawo I lewo. Omota jedna naiwna, ta wierzy w jego dobry bajer (a ma dobry, nawet jak wyglada jak plastus). I tak ja zdradza, bo glupia mu zeru nagotuje, zawsze przeprosi jak on ja skrzywdzi I trzyma ja jako takie kolo ratunkowe, w razoie jakby kochanica sie zbuntowala to dziewczyne przeora.

Albo taki typ nieostroznego jezdzca, co zapllodnil przy pierwszym wlozeniu, pierwszej losze co sie napatoczyla I poslubil, bo z katolickiej rodziny, wiec trzeba. Zona gruba, pryszczata, do tego wulgarna, ale zwiazek trzeba kontynuowac. On tez sie nie wyszalal, tam mial pare sztuk przed zona, ale pewnie tylko ozor wpakowal w paszcze I nic poza tym, to co on zasmakowal? Nic? I taki po pieciu latach malzenstwa I po drugiej ciazy zony (przytyla, pewnie I nog nie rozkladala przez jakis czas, bo szwy, bo okres pologu, albo bol glowy badz zmeczenie) pojdzie szukac wrazen. Znajdzie se tako dziwkie z burdelu, bo najprostsza droga do niej. Wycaluje, chorob sie nabawi, zapaxchem sie zacxhwyci, a potem wroci do domu, a zona mysli, ze kochany mezus, ze sie zmienil po porodzie, bo prezenty dzieciom robi I zone obkupil w bizuterie I perfumy I dom pomoze sprzatac, bo zona taka umeczona przy dzieciach,. A naiwne baby sie ciessza o jaki mezusz cacy, ideal.

To trzy glowne typy facetow. Pamietajcie dziewczyny, unikac ich jak ognia. Jak mezusz robi prezenty (a wczesniej tego nie robil) to zdradza. Jak natrafiacie na facteta co po dwudziestce jest prawikiem to uciekac I unikac jak ognia, bo to na pewno jakas fajtlapa. I jak facet mial wiele kobiet to ruchacz, zdradzacz, tez unikac.

Gość fanka dzoany
zostane less, ale baby tyż głupie som

Gość fanka dzoany
przeczytałam prawicy :D nadmiar kafe szkodzi

Prawiczek czy prawniczek? Bo to zasadnicza roznica. Chyba ze chodzi o prawika prawnika z kasa wtedy ,mozesz sie skusic. Wycyckasz go na kase, on zrobi dla ciebie wszystko, przepisze caly swoj majatek, a potem go rzucisz, nawet zrobisz tak ze rozwod bedzie z orzeczeniem o winie I to on wezmie wszystko na siebie.

Fanko lesbijstwo tez ci nic dobrego nie przyniesie. Pamietaj, ze w zwiazku zawsze ktos jest zly, jesli to nie bedzie Ty, to NA PEWNO bedzie nim Twoj facet. Takze pokaz mu, ze rzadzisz w tym zwiazku, a wtedy albo zrobi dla Ciebie wszystko, albo Cie rzuci. Jesli rzuci znaczy ze koles nic nie warty, jesli z Toba zostanie I przetrwa Twoje humory znaczy, ze facet wart zachodu. Po roku mozesz zmienic swoj stosunek do niego, na pewno Cie doceni. No chyba, ze trafisz na idiote I nic do niego nie dotrze.

Ja to wszystko z doswiadcxzenia mowie. I wiem, ze to dziala w dwie strony. Facet musi byc facetem z jajami, a nie jakas mameja. Jesli bedzie przepraszal dziewczyne za wszystko to ona tego nie wytrzyma I albo go rzuci, albo bedzie zdradzac. Tak samo odwrotnie. Jesli dziewczyna nie bedzie stanowcza I bez wlasnego zdania to zostanie wykorzystana psychicznie, fizycznie I jak sie tam tylko da, a potem bedzie tylko placz I lament, posluchajcie mnie, bo ja wam prawde powiadam.