Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......wysokie,

Czy wysokie kobiety mają duze i szerokie pochwy?

Polecane posty

Gość ......wysokie,

to prawda co ludzie mowią? Ze wysoka laska z duzymi stopami ma szeroką i gleboką pochwe?

Gość mierniczy z kafe
Z reguly tak :(

Gość mamaKubusiaaaaa
Piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać. Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni, a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś, to wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. PS. Chciałam Ci włożyć do listu parę złotych, ale już zakleiłam kopertę.

Gość ty vgyjmnuhjrgd
hahahaha prawiczki to najlepiej wiedza:D:D:D

Gość taaaaaaaaaaaak1
to prawda

Gość gość
nie mowcie nawet, nie koniecznie chyba tak jest, poznalem fajna kobiete 180 cm wzrosty z szerokimi biodrami , nie mam doswiadczenia w lozku , ale czesto mi staje jak z nia jestem. penis 14 cm, na pewno bedzie dobrze :)

Gość gość
Ja p*****le mam 45 lat l tego nie wiedziałem ale moja żona 159 cm i też nie mogę dać rady chlupie jak w przerembli