Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksionablondi

apel do zakompleksionych

Polecane posty

kochani! nie jestecie tak ohydni jak myslicie! ja sama myslalam o sobie..hmm..moze nie, ze jestem ohydna, Ale ze mam brzydki usmiech.Nadal uwazam, ze nie jest on najpiekniejszy.to dlatego, bo w dziecinstwie zlamalam sobie jedynke.mam teraz licowke, ktora jest troche mniejsza od drugiej jedynki, troche rozni sie kolorystycznie.przez to mialam/mam (?) kompleks. to samo z cyckami. bo B.. Ale wiecie co? ostatnio zrobilam sobie taki przeglad zycia...mam prawie 20 lat, niedawno rozstalam sie z 5 chlopakiem, lata za mna co chwila nowy, kilka razy w tygodniu puszczaja mi oczka nowi, dostalam przed chwila zaproszenie do kina.. wow! a wiecie co jest kluczem? trzeba jakby uwydatniac swoje inne atuty i przynajmniej udawac, ze dobrze sie czuje we wlasnej skorze.wtedy Ludzie podobnie mysla. przyznam ze jestem ladna, mam sliczna budowe ciala, piekne blond wlosy.. Ale do usmiechu gwiazd brakuje mi duzo... Ale dojrzalam I przestalam sie przejmowac. kochani! spojrzcie jeszcze raz w lustro I pokochajcie siebie! :*

Gość mówie jak jest ,lubie.
maaania...manuelka maniusia ? :)

eee? :D aha, nie mam jakby co syndromu samouwielbienia :P po prostu sie ciesze, ze takie mam powodzenie. to duzy plus dla ego :P

Gość Vella
No i bardzo dobrze , tak być powinno :) żaden nacyzm, po prostu trzeba polubić siebie i znać swoją wartość ;)

Gość ja miałam kompleksy przez
wredną matkę, nawet bakę i siostrę , koleżanki moje i jej :( teraz mam tak spaczoną psychikę ,że nie zaprzyjaźnię się z ani jedną dziewczyną /kobietą , najgorzej być ładnym i mądrym(ludzie takich nie akceptują , pogodziłam się z tym i jakoś żyję), przejebane po prostu całe życie:( dotarło to do mnie dopiero jak skończyłam 30 lat, kilka osób na studiach podniosło na duchu dopiero.trzeba szukać jakiś zalet za wszelką cenę czy to wyglądu czy charakteru , te osoby co uważają was/nas za g niech się w piekle smażą na wieki. kompleksy są często przez niedowartościowanych chorych pojebów :( ja jakoś po długim czasie większości kompleksów się pozbyłam ale znam osoby którym to się nie udało

Gość ta co zgubiła czarny nick
po pierwsze nikt idealny nie jest , szkoda życia na kompleksy