Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja17

Nie wiem co mam robić pomocy błagam ;(

Polecane posty

Gość Maja17

Witam mam 17 lat i mam już dosyć mojego życia ..;( Mam problem z rodzicami ojciec wyrzucił mnie z domu o to ze mu nie pościeliłam łóżka a matka cały czas nałogowo pije jest z kryminalistą nie mam nic sama na wszystko musze sobie zarobic na ksiązki ubrania jedzenie oni cały czas piją i imprezują nie moge spac po nocach bo albo jest glosno muzyka albo sie piepszą ;( pewnego dnia sie odezwalam to zaczela mnie bic powtórzyło sie to kilka razy aż w koncu sie postawilam i za kazdym razem jak mnie uderzy wpadam w szał i zaczynam bić ją aż upadnie , zawsze myslalam ze nigdy nie uderze matki ale stracilam do niej szacunek i cierpliwosc ..;( nie daje sobie coraz bardziej rady z psychiką bo nie mam nawet gdzie pójść rodziny nie mam.. mam tylko chłopaka ma 21 lat ale nie moze mnie zabrac z domu bo jeszcze sie uczy nie pracuje tylko w nim mam wsparcie bo tylko on mnie przytula i przy nim czuje sie spokojnie .. coraz częściej mam mysli samobójcze ale nie zrobilam sobie jeszcze nic ze wzgędu na niego.. nie chce iśc do zadnego pogotowia opiekunczego nie zglosze ich na policje bo takto mnie zabiorą ;( co ja mam zrobic ja juz nie daje rady ;(((

Gość frfg5rgf
dobrze że masz chłopaka ,przynajmniej cię wspiera a co do ,,domu'' to przebywaj w nim jak najrzadziej,czekaj aż się wyprowadzisz

Gość Maja17
Jedyne chwile rozkoszy i szczescia przezywam gdy odpalam zapalke niczym dziewczynka z zapalkami po czym podpalam sobie wlosy w nosie - NIE WIEM KTO SIE PODE MNIE PODSZYWA ALE TO NIE SĄ ŻARTY JA TEGO NIE NAPISALAM JAK KTOŚ MA ZAMIAR TAK SIE ZACHOWYWAC TO NIECH SIE NIE ODZYWA ..

Gość Maja17
staram sie przebywac tu jak najrzadziej , ale wiadomo gdzies musze spac i wgl..

Gość mysle sobie ze
sto razy lepiej wyladowac nawet w domu dziecka niz zyc w ciaglym strachu i takiej patologii.

Gość Dr Gonzo
Na czas edukacji możesz zamieszkać u mnie:classic_cool:

Gość Sylwiusia.
daj mi namiary własnie szukam takiego mena

Gość Maja17
Jak ja bym miała dziecko to pozwalałabym mu nie ścielić łóżka i żyć w syfie

Gość Maja17
nie chce isc do domu dziecka ze wzgledu na mojego chlopaka po za tym wiem jak tam jest bo byla tam moja znajoma tez jest nie ciekawie .. ludzie nie żartujcie sobie ja naprawde juz nie mam sily nie wyobrazacie sobie jakie to jest uczucie jak musisz siedziec w takiej patologi i nie mozesz sie nawet wyprowadzic bo ani nikogo nie masz ani nie mozesz isc do pracy ..;((

Gość jjfjddd
poszukaj sponsora

Gość Maja17
wiecie co dzieki wam bardzo za te wasze zarty zycze wam zeby spotkalo was cos takiego w zyciu jak mnie nie wyobrazacie sobie nawet w polowie co ja czuje kazdej nocy jak ide spac .. Strach bo wiem ze na nastepny dzien bedzie to samo albo gorzej dzieki wam za rady i pomoc widze ze same debile tu wchodza na ten portal zeby sobie pozartowac z ludzi ktorzy maja problem ..

Gość Maja17
no własnie szukam innego rozwiazania i nic mi do glowy nie przychodzi nie wiem nie chce sie nigdzie zglosic poprostu nie ;(

Gość miałam tak samo
jesteście straszni... dziewczyna mamega problem, a wy sobie żartuecie... oby was nigdy coś takiego nie spotkało. ja powtórzę to samo - uwierz, że lepiej będzie zgłosić to. inną opcją jest znalezienie pracy i wyprowadzenie się.

Gość Maja17
no ja wiem ze lepiej by bylo znalezc prace i wgl ale ja chce skonczyc szkole bo zostal mi tylko rok poszlam do zawodowki zeby szybciej skonczyc szkole a ta jest dwuletnia no i wyprowadzic sie juz za rok od razu po osiemnastce jak znajde prace ale ja nie wiem czy wytrzymam do tego czasu ;(

Gość Joasia kasia
Wszytko wina tego ch*ja Tuska i j**anego PO. Tak wybraliście tego jełopa , j**anego fallusa, to teraz ch*ja bedziecie zarabiac. Ja mieszkam w uk i rucham ile chce i mnie tać. j e b a n e Falluy, daej głoujcie na tych debili z PO hahaha , PO - J e ba n cy !!!

Gość Maja17
a nie chce sie zglosic do zadnego domu opieki bo nie bede prawie w ogole widywac sie z moim chlopakiem a on jest dla mnie wszystkim jest ze mna od dwoch lat zawsze przy kazdym problemie jeszcze jak jego nie bede mogla widywac to juz tymbardziej nie wytrzymam .. on chce rzucic dla mnie szkole i znalezc prace i zabrac mnie z tąd ale ja mu na to nie pozwole niech chociaz on sie spelnia jak ja nie moge chodzi mi np o szkole i wyksztalcenie..

Gość Maja17
nie wazne z kąd jestem po co ci to..