Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiemcomamzrobicjuzdocholery

WETERYNARZ WARSZAWA I OKOLICE

Polecane posty

Gość Niewiemcomamzrobicjuzdocholery

Szukam najlepszego weterynarza w warszawie i okolicach cena nie gra zadnej roli zaplace kazde pieniadze ! Najbardziej interesuje mnie stomatologia .....:(

Gość gość
namiary na porządnego weterynarza są bardzo potrzebne.

Gość gość
Z moim psiakiem uczęszczamy do Niunia Wet www.niuniawet.pl , który znajduje się obok stacji Opacz WKD. W związku z tym dojazd z centrum jest bardzo prosty! Z ich strony możemy liczyć na fachowe podejście i obsługę, nie raz uratowali zdrowie mojego psiaka. :)

Gość Maryyyś
Przedzwon do Kliniki Weterynaryjnej A-Z Wet, ul. Zamiejska 28. W-wa. Całodobowa. Tam trafiłam z polecenia znajomego weta - pilna operacja późnym wieczorem (oko na wierzchu...). Nie wiem czy stomatologia tez tam jest.

Gość Meggie

Mysle, ze w stolicy nie brakuje dobrych lekarzy weterynarii :) chociaz ogolnie to trudna profesja wymagajaca lat poswiecen, nauki i pracy. Poza tym to nie wiem czy wiecie, ale lekarz weterynarii ma duzo obowiazkow- leczenie zwierzat domowych, hodowlanych, egzotycznych, a do tego rowniez kontrola zywnosci odzwierzecej, jak i leczenie chorob, ktore mozemy 'zlapac' od zwierzaków.

Gość gość

Podobało mi się w lecznicy Centrum Zdrowia Zwierząt ostatnio. Byłam tam pierwszy raz ze swoją kotką bo też mieszkam dopiero od miesiąca w okolicy i wrażenia na duży plus. Pani która prowadzi lecznice super kompetentna, z bardzo dobrym podejściem, cierpliwa do kota, moja kocica od razu polubiła panią weterynarz co wcale nie jest zawsze takie oczywiste.

Gość gość

Jest bardzo profesjonalna i porządnie wyposażona lecznica w Wesołej. Jeśli chodzi o naprawdę trudne przypadki to ich mocno polecam. Naszej suczce super pomogli! Zwłaszcza pani Lidia ma wielką wiedzę i doświadczenie. Namiar na lecznicę masz na weterynariawesola.waw.pl.