Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowanaona43

choroby

Polecane posty

Gość zestresowanaona43

Od pewnego czasu spotykam się z chłopakiem... Nie uprawialiśmy seksu, ale raz wzięłam jego członka do ust. Dosłownie raz i oczywiście nie było mowy o jakimś dojściu w mojej buzi czy coś. On twierdzi, że nie miał żadnych partnerek przede mną. Czy możliwe jest żeby się czymś zarazić w takich okolicznościach jakie przedstawiłam? Nurtuje mnie to pytanie... Proszę tylko o poważne odpowiedzi.

Gość vendetttta
43 lat chyba nie masz? nie, jest znikome prawdopodobienstwo zarazenia sie czyms,chlopak nie mogl przyniesc zadnej choroby przenoszonej droga plciowa bo nie mial partnerki wczesniej

Zawsze istnieje taka ewentualność, choroby jak wiesz roznoszą się w różny sposób...brudne ręce, toaleta...wszystko zależy od higieny partnera, ale bez paniki

Zawsze istnieje taka ewentualność, choroby jak wiesz roznoszą się w różny sposób...brudne ręce, toaleta...wszystko zależy od higieny partnera, ale bez paniki

Gość Fifty Shades of Pink
Teoretycznie możliwośc jest. Nie maa znaczenia, czy seks jest oralny, czy waginalny ryzyko zarażenia jest podobne.

Gość zestresowanaona43
więc jakie badania powinnam zrobić? Jestem dziewicą, więc cytologia odpada... czy coś jeszcze powinnam zbadać? Krew?

Czy Ty za każdym razem po braniu do buzi chcesz "biegać" na badania ? To może zostań dziewicą a "paluszki" nie usta...( to nie było złośliwe )

Gość Fifty Shades of Pink
Badanie WR krwi. Ale skoro tylko "lwzielas do buzi" bez kontaktu ze sprema lub preejakulatem to w zassadzie nie było ryzyka. Chyba tylko opryszczką, ale u młodych osób bez dużej historii seksuaalnej raczej też jest malle ryzyko. Ps. Podczas głębokich pocalunkow ryzyko jest podobne (choć mniejsze)

udoj si dziołcho do lekarza, tego od buzi dentysto si chybo nazywa w zęby popatrzy i powie co si tam im przyplątało pruchnice mogłaś złapać od brania do buzi a czy migdały czyste? bo wisz angina ma powikłania jak cóś no i koniecznie gastrologie bo wrzodu mogłaś si tyż nabawić jak un miał te pałeczki wrzodowe bo to wisz przez płynu ustrojowe si przynosi wszystko a tam jeszcze wchodzi kiła i syfilis ale to chyba ni no i koniecznie do fryzjira idź bo a nóż miał mendy i ci na włosy przeszły