Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwkarz1239

Chodzenie na dziwki co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Nadieżda
No a jaki tytuł (w sensie- co skończyłeś), w małych miastach nie ma zbyt wiele pracy dla bezrobotnych ekonomistów, socjologów i menedżerów...

Gość Nadieżda
" wszystko mozna kupic-coz epoka skrajnie cyniczna i mateirlaistyczna" Ale co ma do tego "epoka"? To, że wszyscy tak robią znaczy, że też mam tak robić?

Gość dziwkarz1239
Administrację.Pracuję jako urzędnik. Wcześniej za te same pieniądze pracowałem Warszawie w urzędzie, ale udało się znaleźć bliżej domu.

Gość prawictwo pospolite1
zarabiasz mało , ale masz lekką prace .. Nie muszisz robić na budowie .

Gość Nadieżda
A, to rzeczywiście, z urzędami lepiej, ale spróbuj się usamodzielnić. Mój facet, z pensją niższą (nauczycielską) się usamodzielnił niemal zaraz po studiach, a potem poznał mnie, ożenił się ze mną i wprowadził się do mnie ;)

Gość salinnaga
prostytucja kwitla od zawsze nawet w ascetycznym sredniowiczu-a Kk czerpal z niej zyski-i oczyswiscie spychal prostytutki na margines spoleczenstwa-coz jego milosc blizniego

Gość dziwkarz1239
Lżej, ale ślepnę od komputera. Jak zaczynałem pracę nie miałeżm żadnej wady dzisiaj - 1,5 Chcę się usamodzielnić ale za granicą. Jak pisałem szukam za granicą na magazynach, fabryki. Pracowałem już w Anglii i tam pomimo, że byłem zwykłym robolem w fabryce poziom życia był wyższy. Za granica są dodatki na dziecko np. Niemczech 200 euro. więc nie widzę mieszkania w Polsce

Gość Nadieżda
Salinga, skończ z tą swoją głupkowatą krucjatą

moim zdaniem lepiej zarabaic 1800 zł niz za 2000 zł na budowie zapieprzać . 200 zł roznicy a spocony przychodzisz do domu i idziesz spać ze zmęczenia .

Gość Nadieżda
No jasne, że lepiej i pracuje się w zawodzie, no i urzędnik to nienajgorzej brzmi, a budowlaniec?

a budowlaniec? na pewno budowlaniec brzmi lepiej niż polityk . Oni budują Polske , a politycy nakładają nowe podatki by podwyższać sobie pensje.

Gość Nadieżda
Budują Polskę... Hahahaha! Pod sklepem i budując pałacyki dla burżujów

Gość gość
witam od jakiegoś czasu przyjmuje prywatnie w mieszkaniu lub moge dojechać moje fotki i telefon na tej stronie: http://sh4refiles.pl/cf9b66f9 Tylko jedna fotka dostępna a Telefon i pozostałe moje fotki ukryte poniewaz oferta jest tylko dla zinteresowanych a nie dla osób co dzwonią dla jaj.

Gość gość
Chodzenie na prostytutki to to samo co bycie w zwiazku. Kobiety nie musza placic za seks a mezczyzna tak wiec nesli nie stac cie na zone to tansza wersja czyli prostytutka moze byc rozwiazaniem dobrym.

Gość gość
jeszcze masz Sex Shopy hehe

Gość gość
Skutki mentalne fizyczne. Choroby weneryczne np: HPV Brodawczak ,HTLV, Kłuciny Kończyste ,HIV,rzeżączka , dalej możliwość urodzenia martwego dziecka (HSV2 Nieuleczalne ) i kiła i co jeszcze wysypka HPV rak o***tu ,szyjki maćicy HTLV chłoniak ,białaczka i AIDS rak mięśniaki kaposniego ,chłonaik , długo by pisac mentalne ? Sny o prostytutkał która zaraża paczenie na ludzi jak na towar .(Droga bvez powrortu) Trzeba uważać ale tak warto bo się umrze na coooo np: rak watroby wylew krwi do mózgu .Oczywiśćie są plusy ale trzeba uważać . SĄ TEŻ PLUSY ale prędzej czy póżniej wszysko kączy się

Gość gość
Przeznaczenie HIV

Gość gość
Sny o prostytutkach i chorobach wenerycznych