Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truuuciiie zatruciee

co mi moze dolegac???co to jest???doradżcie!pilne

Polecane posty

wczoraj rano obudzilam się z goraczka i wymiotowalam 2 razy wczoraj potem nie mialam wymiotow ale mi bylo mdlo, zero biegunek itp. potem mdlosci minely ale wieczorem mailam dreszcze i goraczke wzielam lek na goraczke poszlam spac ale obudzilam sie z goraczka dzis rano mdlosci nie mam nie jestem przeziebiona nie boli brzuch...

Wczoraj bzykałam się z jakiś egzotycznym i po tym mi się to zrobiło

to jakies zatrucie? dodam ze moja corka tydzien temu miala wymioty goraczke bez buiegunki i byla w szpitalu moze sie od niej zarazilam lub mi cos zaszkodzilo? podejrzewam hot doga...[po ktorym mi bylo niedobrze. ai ile to moze trwac? dzis drugi dzien.... moj maz mowi ze tego sie nie leczy...?

Gość rf4rfg
może być tyle rzeczy różnych że powinnaś iść do lekarza albo chociaż zadzwonić ,bo tu raczej nikt ci nie powie co to jest

tyle roznyCH RZECzy>>> dziwne?? ale co to moze byc jeszcze jak nie zatrucie?? wlasnie nie moge isc do lekarza bo ubezpieczenie bede miec dopiero za 2 tygodnie, wiec jak dopiero mi sie goraczka 4 dni bedzie utrzymywac pojde prywatnie do lekarza... ale co to moze byc?

Gość faktycznie.
Grypa załadkowa? Rota wirus?

Gość faktycznie.
Niekoniecznie połaczona z biegunka. Duzo pij. I jedz rzeczy lekkostrawne. Kup se smecte albo cos podobnego.

Gość faktycznie.
A i jeszcze jakis trilac lacidofil itp.

Gość rf4rfg
co dziwne?? no przecież to może być wirus,zatrucie a może coś poważniejszego skąd mam wiedzieć co to

smeckta jest na biegunki ja nie mam wogole biegunki ani wymiotow tylko wczoraj wymiotowalam 2 razy, poprostu mnie niepokoi ta goraczka ze nawet dzis ja mam mimo ze nie chbce mi sie wymiotowac nie boli mnie nic!

moja corka wymiotowala to lekarze nawwt w szpitalu tego nie leczyli. tylko ze ona wymiotowala caly dzien a ja weczoraj te 2 razy a dzis wcalre

Gość sdfghjk
to jakies zatrucie? dodam ze moja corka tydzien temu miala wymioty goraczke bez buiegunki i byla w szpitalu moze sie od niej zarazilam lub mi cos zaszkodzilo? no to juz wiesz i po co te pytanie;)

Gość faktycznie.
Objawy jak przy grypie. Organizm stara sie to zwalczyc. Stad goraczka i dreszcze. Były wymioty. Biegunka nie musi byc. Przy zatruciu sa wymioty biegunka bole brzucha. Moze to tez zwykłe.przeziebienie. Obejrzyj gardło. Moze to poczatek anginy.

Gość faktycznie.
A w szpitalu jaka postawili corce diagnozę? Grypa i tota wirusy sa bardzo zarazliwe. Mogłas złapac od niej.

corce napisali niezyt zoladkowo jelitowy corka nie miala biegunek wogole kupy nie robila, wymiotowala ale ona wymiotowala co chwii;lle miala wlasnie goraczke lezalam tam z nia alle jej niczym nie leczylii tylko nawadniali

Gość bo na tym to polega leczenie
na nawadnianiu. wirusowki sie tak leczy. pij bardzo duzo. a smecta jest dobrym pomyslem bo a) jesli cos zjadlas to smecta ma dzialanie pochlaniajace tresci jelitowe i ona pochlonie to i to wydalisz i to sie nie wchlonie dalej do organizmu b) czy cos zjadlas czy wirus to smecta ma wlasciwosci oslaniajace sluzowke przewodu pokarmowego aczkolwiek skoro nie wymiotujesz to bym juz nic nie brala, tylko baaradoz duzo pij, wody, herbaty (nie slodzonej!)

ta goraczka mnie zastanawia skooro dzis nie mam bolu zadnego ani wymiotoow