Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pakalia19

KONTO BANKOWE - Kilka pytań

Polecane posty

Gość Pakalia19

Chciałabym założyć konto w banku. To będzie moje pierwsze konto.;) 1.Jak taka procedura wyglada.? 2.Jakie dokumety potrzebóje? 3.Czy moge na nie odrazu wpłacić pieniądze, lub przelać z konta mamy? 4.Ile kosztuje założenie konta i go utrzymanie? 5.Kiedy dostane karte do bankomatu i czy odrazu moge korzystać z konta internetowego. 6.I jaki bank wybrać w jakim banku w macie konta? Dzieki za pomoc

Gość Pakalia19
pomoże ktoś?

Gość rrewerwereqw
potrzebujesz dowód osobisty, wypełniasz wszystko na stronie, przyjeżdza kurier z umową, podpisujesz i koniec... jakiś tydzień później przysyłają karte... tak to wygląda w mbanku, w innych bankach zapewne jest podobnie

Gość Pakalia19
nikt nie ma konta w banku?

Gość terhh
w mbanku płacisz za kartę 2 zł miesięcznie jeżeli nie płacisz kartą powyżej 100 zł miesięcznie. W innych idziesz z dowodem podpisujesz umowę resta zalezy od banku

Gość Pakalia19
mbank tyko internetowy a ja chce w normalnym takim w którym bede mogła przyjść do placówki

Gość Pakalia19
na tym koncie będę trzymać forsę zarobioną na robieniu lodów

Gość Marcin P.
U nas w Amber Gold są najlepsze warunki. Zapraszam!

Gość eedeefeeeeeeeeeeerr
1.Idziesz do banku i mowisz ze chcesz konto, albo w przypadku mbanku zakladasz przez internet 2. dowod osobisty 3.mozesz jak juz zaloza konto, pewnie za 1 -2 dni a w przypadku mbanku po jego aktywacji 4.zalozenie -0 a utrzymanie zalezy od banku, jak jestes studentem /uczennica to masz za darmo do 25 r.z np w wkb, mbank, 5.Kiedy dostane karte do bankomatu - przychodzi poczta po 1-3 tygodniach i czy odrazu moge korzystać z konta internetowego - tak po aktywacji, gora po paru dniach 6.I jaki bank wybrać w jakim banku w macie konta? - ja rade mbank ze wzgledu na brak ukrytych oplat i duza ilosc bankkomatu, wczesniej mialam WBK ale wprowadzili oplaty po 26 r.zycia jak nie ma sie dochodow

Gość iiiiiiiizzzzzzza
ja mam wbk konto mniej 30, konto studenckie wszystko jest za darmo. karta przyszła po ok 2 tyg i można od razu korzystać z konta.

Gość eedeefeeeeeeeeeeerr
do iiiiiiiizzzzzzza w WBK po 26 roku zycia placisz 7.50 /mc za konto jesli nie masz dochodow 1000 zl kazdego meisiaca

Gość Takin Making
Ja polecam Ailor bank

Gość different
Nie idź na początku do placówki. Poszukaj w internecie banków i poczytaj ich taryfy opłat i prowizji. Wybierz coś, co będzie pasowało do Twoich potrzeb i będzie tanie. Obecnie nawet darmowe. Od siebie na szybko polecam Credit Agricole lub Allior Sync. Odradzam PKO i PEKAO, bo to drogie banki i żyją z opinii. Jak chcesz możesz zajrzeć do takiego małego poradnika jak założyć konto dla siebie http://toniepotrzebne.pl/moja-bankowosc/jakiekontobankowe2/

Gość kluska77
Szukanie przez internet jest najszybsze. Najbardziej popularne jest konto w mBanku, albo Aliorze, ale ja się ostatnio zastanawiam nad kontem Getin Up z kartą dla kierowców.

Gość bibułłka
To konto Getin up ma fajną opcję wrzucania kasy do skarbonki i zakładania subkont na których można odkładać na różne cele. Fajnie graficznie to wygląda.

Gość yolla37
Ja mam w mBanku, bo prawie wszystko załatwiam przez internet. Ale mam jeszcze jedno dodatkowe konto w getin, bardziej pod oszczędności. W razie czego mają dużo oddziałów, to zawsze mogę podejść.

Gość yolla37
nawet potrzeby fizjologiczne załatwiam przez neta :)