Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minutka :)

chce mi sie kochać

Polecane posty

Gość Nie Tobie jednej
Mnie też się chce...

Gość dfgfrgfgd
Nie używaj słów powszechnie uznawanych na kafe za obciachowe. Mów tak żeby wszyscy zrozumieli: "Chce mi się rżnąć"

Gość chiste
"Chce mi się rżnąć" - Kafe to już forum branżowe drwali? :P

Gość minutka :)
a mnie sie kochac chce jestem obciachowa i tyle :P

Gość chiste
Ponoć już w Mediolanie jest w modzie być obciachowym. Wkrótce to i do nas przyjdzie, skoro tak jest w Mediolanie. Jak mówili, że w Mediolanie są modne męskie chusteczki higieniczne z rysunkami księżniczek, to nie wierzyłem. A teraz proszę, sam bez takiej różowej z domu się nie ruszam :P

Dla przecietnego Mediolańczyka nie bez znaczenia jest to w co wyciera swojego penisa gdy już jest po wszystkim. U nas ta moda nigdy się nie przyjmie. Polski mężczyzna i tak wyciera w swój niezmieniany od trzech dni podkoszulek z napisem "I'm seksy".

Gość chiste
"Polski mężczyzna i tak wyciera w swój niezmieniany od trzech dni podkoszulek z napisem "I'm seksy"." Naprawdę? W podkoszulek? Cholera, to już nie w zasłonę?! :P

Gość chiste
I w ten sposób powstały rolety antywłamaniowe, tudzież kotary przeciwpożarowe. To się nazywa wkład w rozwój cywilizacji.

Gość chiste
Ot tak bzdury tylko pleciemy. Wybacz.

Gość chiste
Tak staromodnie, języczkami?

Gość chiste
Tak, że delikatnie języczek błądzi po szyjce, wędrując w górę, pragnąc ust?

dokładnie w taki sposób ;) nie trzeba wtedy rolet ani zasłon zapuszczać taki seks to samo piekno :)

o rany...takie tematy z rana a mój facet w pracy!!! cóż trzeba czekać do wieczorka i znaleźć jakieś zajęcie żeby o tym nie myśleć ale trudno pozbyć się takich myśli...mnie też sie kurcze chce..

Gość chiste
Mhmm, palce wplatające się we włosy, spotykające się wargi. Ale cóż, to nie seks, tylko kafeteryjne literki w formie elektronicznej. A i żadna zasłona ich nie ukryje.

widac przerost jest tej modnej formy seksu "zerżniecia" :P takich numerków mam przesyt,...teraz łagodne kochanie z delikatnymi pieszczotami i słodkimi słówkami na ucho :)

mężczyźni czasem zapominają o delikatności i pieszczochach...a to jest najlepsze w seksie no oprócz samego finiszu..

Gość chiste
Widać za dużo drwali. A oni szeptać nie mogą do ucha, gdyż za dużo rżnęli i słuch im uszkodziło.

Gość chiste
Drogie panie, a czy im mówicie, że tego Wam trzeba właśnie tak? Bo w szklanej kuli nie wyczytają.

:D chyba bardziej mi teskno za tym kosztowaniem ciała cm po cm niż za jakimś ostrym seksie w dziwnych miejscach :P z tą iskra pożadania i zakochania w jego oczach :)

Gość chiste
Do słodkości każdego centymetra jej szyi, gdy w dekolt przechodzi, tęskno mi Panie. Do kojącego jej westchnienia, tęskno mi Panie. :P Oj, chyba autor by się obraził na mnie :P