Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janka25

Dziwna wydzielina-czy ktoś miał podobnie?

Polecane posty

Gość Janka25

Witam,od kilku dni jakieś 3-4 razy dziennie dosłownie wylewa się ze mnie jakby wodnista delikatnie żółta wydzielina,jest jej tak dużo że muszę nosić podpaskę,gdyż bez niej mam plamy nawet na spodniach. Dodam,że w niedzielę skończyłam brać fluomizin,gdyż lekarz stwierdził infekcję bakteryjną, ale podczas jego brania nie miałam takich upławów. W skutkach ubocznych tego leku wyczytałam grzybicę, a niestety z nią też się regularnie borykam od kilku lat, ale nigdy dotąd nie miałam takich upławów praktycznie o konsystencji wody. Czy to może być zwykły prawidłowy śluz przed okresem?Może uznacie to za głupie pytanie,ale od kilku lat leczę się na różne infekcje praktycznie bez przerwy i ciągle mam jakieś upławy, więc nie wiem czy to może być prawidłowy śluz czy kolejny objaw nawrotu choroby.

Gość eldokka
kurcze amoze to taki objaw po leczeniu infekcji jak po wyleczeniu nadzerki na przyklad?? po nadzerce mialam takie super wodniste uplawy w wielkiej ilosci... moze kup sobie jakis lacibios femina (koniecznie doustny bo jak leci to dopochwowo bez sensu) i poczekaj kilka dni. jak sie nic nie zmieni to do ginka.

może przejdzie, ale i tak uważam że ginekologowi przy okazji najbliższej wizyty powinnaś o tym powiedzieć, jakby cię swędziało to polecam provag żel, u mnie się sprawdza

Gość Janka25
Zażywam probiotyk doustnie od dawna, ale na mnie to jakoś nie działa zresztą te dopochwowe też-ciągle mam nawracające infkcje grzybiczo-bakteryjne. No i teraz się obawiam,że to znowu grzybica skoro jako jeden ze skutków ubocznych było to napisane-super, wyleczy sie bakteryjne ale zastępuje się grzybicą. Dodam,że nic mnie nie swędzi,ta wydzielina nie ma zapachu i zazwyczaj pojawia się przy jakimś większym wysiłku,np. gdy biegnę,nachylę się itp-jakby pod wpływem ciśnienia. Ech...u ginekologa jestem regularnie praktycznie co 3 miesiące,więc przy najbliższej wizycie powiem o tym i pewnie znowu leczenie. Dodam też,że ostatnio miałam plamienia jakoś póltora tygodnia po okresie,czy to może mieć jakiś wpływ?

Gość rafal kuciapa
Mi sie wulewa czasem ropa z fiuta