Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 168 cm 65 kg :((((

Mój chłopak chce chodzić ze mną na darmowe wieczorki Salsy, ale ja jestem gruba

Polecane posty

i się wstydzę. Ważę 65 kg przy 168 cm, mam 10 kg nadwagi... Wolałabym schudnąć 10 kg z dietą i ćwiczeniami, ale to by zajęło co najmniej 2 miesiące. I nie piszcie, że schudnę na tańcu, bo ten wieczorek jest tylko raz w tygodniu.

Mam mu po prostu powiedzieć, że czuję się za gruba i że chcę najpierw schudnąć?

No to nie wbijaj sobie do głowy tego, co jemu nie przeszkadza. Jeśli wstydziłby się/ nie podobałabyś mu się- to nie chciałby z Tobą wychodzić. Weź się na spokojnie za dietę i baw się dobrze na Salsie :) Też bym chętnie poszła, ale mój ma dwie lewe nogi :(

Nosiłam bieliznę wyszczuplającą a teraz boję się, że jak on zobaczy jaka jestem naprawdę gruba to kopne mnie w dupę i zostawi

Gość alabama song
po pierwsze: nie masz nadwagi po drugie: taniec to swietne cwiczenie

no ale fajnie właśnie, bo na tej salsie zrzucisz kilka kg gdyby wstydził się Twojej wagi to by Cię na tą salsę nie namawiał :) idź i nie marudź, ciesz się, że on ma takie zainteresowania, a nie siedzi 24 na dobę przy komputerze jak większość współczesnych facetów

oj nie panikuj wcale nie jestes taka groba. idz na ta salse. no chyba ze powodem niecheci nie jest waga tylko niechec do tancaa...:)

Z bielizną to podszyw. Jak schudnę pare kg na wieczorku, który jest raz w tygodniu?

Gość nie gruba a głupia
to na pewno! Nie wiem jak możesz być gruba przy tych rozmiarach:-o jak chcesz przy swoim wzroście ważyć 55 kilo , to znaczy się ubywa ci rozumku z wiekiem:-0 Powiem tak - mam tyle samo i wzrostu i wagi i naokoło mówią mi, żebym już z dietą skończyła, pozostała na takim etapie, bo już dość, że krok dalej i będę wyglądała źle. Ich opinia, ja widzę tu i tam za dużo w dalszym ciągu. Proponuję poważną rozmowę z chłopakiem i zobaczysz co ci powie, poza tym przy tańcach się chudnie, więc to najlepsza droga do lepszej figury i zrzutu jeszcze kilku kg.

myślę by po tych wieczorkach rżnąć się do białego rana może wtedy schudnę?

No może zacznę chodzić na tę salsę, ale chciałabym jednocześnie chudnąć. Dziewczyny, polećcie jakąś konkretną dietę i ćwiczenia, bo mi codziennie układanie diety nie wychodzi, muszę mieć ułożony plan, Dukan przy ostrych ćwiczeniach raczej nie jest dobry. Ile kcal dziennie jeść?

A może po prostu zacznę mniej żreć. Ile kasy w domu zostanie.

te, ta co napisała, że mi rozumku ubywa z wiekiem, zbastuj, dobrze? To, że na tym forum pisze się po chamsku, to nie znaczy, że możesz tak pisać do mnie i pisać, że jestem głupia, bo ja sobie takich komentarzy nie życzę. Mam drobne kości i wiem, że dobrze wyglądam przy 55 kg, a Ty sobie nie podnoś niskiej samooceny pisaniem do kogoś w taki wyniosły sposób.

Skończyłam 6 klas podstawówki wyszłam za sąsiada i nie podlskakuj mi tu

Widzę margines społeczny się pode mnie podszywa. Jakiś gnojek, który nigdy nie będzie miał nawet matury. Ja jestem po studiach.

prywatnych wyższej szkole czegoś tam ale studiach

Widzę zakompleksiony debilek nadal próbuje się dowartościować, uczelnia państwowa i prestiżowa.

ktos na gorze napisal, ze ma 165 i 55 i jest za szczupla. nie prawda to jest IDEALNA waga, nie za malo nie za duzo. ja mam 166 i waze 51 i wlasnie 3-4 kg chciala bym przytyc.

Właśnie, ale tutaj wszyscy najmądrzejsi...

a co do uczelni co to za roznica czy szkola panstwowa czy prywatna- w prywatnej tez sie przeciez trzeba uczyc aby zdac. WAZNY JEST PAPIER.

To nie to samo, bo widziałam poziom na tym samym kierunku u mnie i na uczelni prywatnej i na prywatnej to prawie nic nie trzeba umieć i się zdaje i są poprawki do skutku, a nie jedna...

Gość leeenaaa
To mus się u Ciebie jakos niekorzstnie rozkładać ta waga, bo moja przyjaciółka ma doładnie takie same ymiary i jest szczupła. Nie chcda, ale ma świetną figurę,

U mnie na państwowej kury i jajka wozili więc zawsze zdawałam najpóźniej w pierwszej poprawce. Mi też zostawiali jajka i kury i dlatego się tak upasłam

przepis na dobra i w miare zdrowa diete (pare lat temu gdy bylam nastolatka chcialam wazyc 46 kilo i dzieki tej diecie udalo sie zrzucialam okolo 5 kg w miesiac- ale bylam glupia) SNIADANIE: 2 kanapki lub 2 nalesniki lub gotowana piers z kurczaka z chlebem lub cos innego co lubisz o podobnej kalorycznosci OBIAD okolo 16-17godz. 0,5 litrowy jogurt jogobelli z owocami )niby to tylko jogurt ale naprawde mozna sie najesc) PODWIECZOREK i KOLACJA juz tylko owoce. dodatkowo gdy w trakcie dnia poczulam glod wypijalam kawe z mlekiem.

kirsche28, echhh, wiem, że chciałaś pomóc, ale ta dieta jest beznadziejna. Po co biała mąka i smażona potrawa - naleśniki? Po co jogurt dosładzany syropem glukozowo-fruktozowym? I dlaczego tak mało rzeczy? Metabolizm się spowalnia. Trzeba więcej warzyw, więcej białka, więcej błonnika z produktów pełnoziarnistych, a kwasy omega-3 z oliwy extra vergine?

Gość alabama song
ten przepis jest straszny, strasznie ubogie posilki, jedzac tak mozna sie narazic na powazne klopoty ze zdrowiem

Gość o boze co za glupie baby
nie masz nadwagi glupia babo idz na taniec, a nie ograniczasz siebie i faceta kazdy ruch jest dobry, szybko zlapiesz forme

jestem gruba i koniec. Jak wsiadam do samochodu to strasznie przysiada. Ostatnio amortyzator pękł czy coś takiego

podalam ci SKUTECZNA diete a nie taka z reklam. ja zrzucilam na niej 5 kg bez wiekszego wysilku w ciagu miesiaca. i nie rozchorowalam sie. mozesz wybrac sie do dietetyka, pewnie ulozy cos wartosciowszego. co do prywatnych uczelni to nie zgodze sie. ja taka skonczylam- z tym ze byla to uczelnia, ktora w rankingu szkol prywatnych miescila sie wśród pierwszej 5 (z posrod ponad 120 chyba). i poziom nie byl zanizony. w piewrszym roku skreslono z listy okolo 1/5 studentow np tych, ktorzy nie zdali poprawek. osobiscie zaczelam chodzic do szkoly panstwowej ale zrezygnowalam poniewaz nie odpowiadaly mi godziny wykladow: np od 8 do 12.30 potem 3 godziny przerwy i znowu zajecia. strasznie mi to dezorganizowalo dzien.