Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak pytanie ...........

Angielska skrzynka na listy

Polecane posty

Polacy przecież zawsze wszystko wiedzą najlepiej. Nawet lepiej niż Anglik, który żyje u siebie 40 lat. Nie każda skrzynka w drzwiach posiada szczotki. Może ma po prostu niedobre uszczelki, które przepuszczają wodę. Wiecie powiem wam, że takiego chamstwa nie spodziewałam się. Zero kultury tylko wyśmiać, wytknąć palcem. Wszyscy mieszkają w pięknych domach i wszystko wiedzą najlepiej.

Lepszy zaściankowy PiS z Jarkiem na czele. Powołają Pisowski zespół na czele którego zasiądzie niezastąpiony Antonii M. w Tv trwam i radyjku powiedzą że to był sowiecki zamach za kilka srebrników

To jest zamach na twoją skrzynkę sowiecko - deszczowy zamach za kilka srebrników pisiory wiedzą najlepiej :-))hhahahahahaha

Oj tam, zaraz liczyc się ze słowami...naprawdę dziwią mnie osoby które twierdzą ze jest jeden typ skrzynki na listy. :D niektórzy mają ogrodzony dom, nie lubią jak im sie wlazi do samych drzwi. Tak trudno sobie to wyobrazić? W sumie dla mnie to nie jest jakiś wielki problem, ta skrzynka i mokre listy, jakby był to można jakoś ją uszczelnic i po sprawie nie?

Gość deszanell
Awwww...co racja to racja Problem jak problem ale żeby na forum z tym?

Gość patentowy sposob
"Wiecie powiem wam, że takiego chamstwa nie spodziewałam się. Zero kultury tylko wyśmiać, wytknąć palcem." Droga Magdo, musze cie zmartwic, ale niestety najwieksze chamstwo padlo ze strony pan, ktore podobno maja zalane skrzynki. Ani ja ani Plenerowa Zona nie uzylysmy wulgaryzmow. Plenerowa tylko odpisala, ze jej woda nie leci, a w zamian zostala wyzwana od "KONKUBIN". Ja robiac sobie zarty, bez zadnych wulgaryzmow, zostalam nazwana Polaczkiem, cwelem, cholota z szeregowcow, bezmozgiem.. i dalje juz nie pamietam. Popatrz na posty Malgosi lub Mrs Pinquin. Temat jest smieszny i zalosny dlatego owa dyskusja potoczyla sie w smieszny sposob, poniewaz nie uwazam, zeby otwierac watek na forum o lejacej sie wodzie do skrzynki. :o Na przyszlosc dziewczyny radze troche ochlodzic i powstrzymac swoja wulgarna wymowe i troche "zluzowac z tonu" ok? Pozdrawiam 🖐️