Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winchester.

problem z listonoszem w UK

Polecane posty

Gość winchester.

Witam, Mam problem z listonoszem. Mieszkam w Londynie. Nie wiem gdzie mam to zglosic. Otoz listonosz ktory przynosi mi paczki, (a mnie w domu nie ma) zostawia u sasiadow gdy tylko moga odebrac moja paczke. Nigdy nie mam awizo ze paczka znajduje sie u sasiada, zawsze sasiad mi przynosi paczki. Nie zostawia zadnego awizo gdzie jest moja paczka u ktorego sasiada. Czy ktos wie gdzie moge to zglosic. Denerwuje mnie to gdyz to nie pierwszy raz, I za kazdym razem tak robi.

Gość malalaura
hej , rowniez mieszkam w Londynie i tez czasami mi sie to zdarza.Mozesz to zglosic w najblizszej poczcie.

Gość winchester.
Tak zrobie jak mowisz. Gdyby sie to zdarzylo 1 raz ok rozumiem moze zapomnial albo cos, ale nie za kazdym razem. Kiedys przyszedl sasiad z 4 paczkami do mnie I mowi mi ze chyba zapomnialam odebrac paczki od niego. Denerwujace to jest.

Gość marika..
a moze lepiej przekazac sasiadowi, zeby powiedzial listonoszowi, zeby nie bedzie juz bral tych przesylek. skarga moze sie skonczyc gorszymi konsekwencjami dla listonosza, a on pewnie nie chce zle. moje wwszystkie paczki ida do sasiada, bo pracuje i zawsze mi przynosi. mi to pasuje, ze na poczte nie musze jechac. czasem mu butelke jakas za to kupie i tyle.

Gość to jest normalne ze
listonosz zostawia u sasiada, chyba ze to jakas specjalna przesylka. Teraz nawet juz wchodzi taki prikaz dla nich zeby zamiast awiza zostawial u sasiada. Poszukam linka, jak znajde to wysle.

Gość to jest normalne ze
artykul byl z czerwca, w gre wchodzika wiekszosc przesylek poza Special Delivery, przesylki zagraniczne i o podanej wartosci pienieznej. Jakkolwiek zawsze mozna zglosic ze nie zyczysz sobie takiego serwisu i listonosz bedzie automatycznie mial to zaznaczone.

Gość to jest normalne ze
Dla mnie tez jest wygodne kiedy sasiad za mnie odbiera,ale zamiast wnosic skarge mozesz po prostu zaznaczyc zeby przy twoim adresie byla adnotacja ze w przypadku nieobecnosci odbierzesz paczke osobiscie w depocie.