Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarodziejkaiw

gotowi do startu- START diety

Polecane posty

Gość czarodziejkaiw

hej dziewczyny :) zamierzam od jutra zacząć dietę 500-600 Kcl. Kto zaczyna ze mną? Albo może jest ktoś kto już jest na diecie i pochwali się swoimi rezultatami ?

Gość czarodziejkaiw
mam 162 cm wzrostu...ważę na dzień dzisiejszy 62 kg... mój cel to 50 kg

Gość aika987
moge sie dołączyc;p? ja dzis zaczelam dietke i dzis zjadlam jedna bulke razowa z serkiem wiejskim lekkim i na dzisiaj to wszystko bo chce sobie zrobic oczyszczenie i pije duzo herbaty zielonej i czerwonej a Ty jak tam? ja sie jutro zwaze i powiem dokladnie ile waze i ile chce zrzucic ale prosze nie poddawaj sie i wspierajmy sie;)

Ja również się przyłączę :) Zaczynam od jutra, planuję przez najbliższe 3 tygodnie jeść tylko na śniadanie płatki Fitness z mlekiem 0% tł. i nic więcej. Do tego pić dziennie 2 l wody i 3 zielone herbaty. Po tych 3 tygodniach przejdę na zdrowszą dietę. Bardzo mi zależy, aby przez ten krótki okres zrzucić z 5 kg ponieważ mam przed sobą uroczystość rodzinną, na której chcę się pokazać z jak najlepszej strony :) Dzisiaj zrobię sobie lewatywę, aby oczyścić się przed tą "drakońską" dietą. Dodam jeszcze, że będę łykać chrom i jakieś inne tabletki zawierające ocet jabłkowy :)