Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka_20

DARMOWE ZAOCZNE STUDIUM KOSMETYCZNE WROCŁAW !!!

Polecane posty

Gość studentka_20

Witam. Złożyłam właśnie papiery na darmowe studium zaoczne we Wrocławiu. Dzisiaj się dowiedziałam, że nie uzbierano jeszcze pełnej grupy i mogą nawet nie otworzyć kierunku. A szkoda- bo ciężko znaleźć za darmo zaoczną szkołę. Decyduje kolejność zgłoszeń. Przyjmują papiery do końca tego tygodnia. Wstawiam link do strony szkoły. http://wapol.pl/szkoly/szkoly-policealne/kosmetyczne

Gość karolina jarocka
Sory, ale studium samo w sobie niewiele daje, a jeśli jeszcze jest darmowe, to szczerze wątpię, by dawało cokolwiek. Osobiście jestem po szkoleniach w New Nails, nie robiłam żadnych studiów, mam również technikum. To co potrafiłam jak najbardziej wystarczyło dla pracy w zawodzie.

Gość zakzak
UWAGA! Centrum Nauki i Biznesu "Żak" we Wrocławiu oferuje 2-letni kierunek "Technik usług kosmetycznych". Nauka odbywa się w trybie zaocznym i trwa 2 lata. A co najważniejsze - jest zupełnie ZA DARMO! Posiadamy profesjonalne sale kosmetyczne, firmowe kosmetyki. Przyjdź do nas po prostu z świadectwem ukończenia szkoły średniej. Matura nie jest wymagana! W programie: Bezpieczeństwo i higiena pracy Podstawy działalności gospodarczej Podstawy psychologii Język obcy zawodowy Anatomia Kosmetologia Dermatologia Dietetyka Technologie informatyczne Chemia kosmetyczna Fizykoterapia Wizaż Pracownia kosmetyki Pracownia fizykoterapii Pracownia chemii kosmetycznej Pracownia wizażu Nie masz nic do stracenia a perspektywy pracy w przyszłości są bardzo duże! REKRUTACJA TRWA DO KOŃCA PAŹDZIERNIKA!!! Jeszcze kilka dni! Wrocław, ul. Rynek - Ratusz 10 ZAPRASZAMY!

Gość gość
karolina- Jesteś po techników kosmetycznym?