Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietazcafe

CO ZMIENIŁO W WASZYM ŻYCIU CAFE

Polecane posty

A ja jestem tu gdzies od grudnia jako czytacz, a od marca jako pisarka. Zakladam codziennie kilkaset topikow, czasami z roznych nikow. I z prawda to ma tyle wspolnego co krowa z koniem. Czasami jako anonim pisze prawde, probuje sie czegos od Was dowiedziec, ale niestety za duzo tu matolow. Nauczylam sie tutej tego ze w zyciu trza byc chamem I idiota, inaczej cie zadepcza.

Gość wqswqs
ja nawet nie próbuje zerwac z kafe :D tylko bym chciała wiedziec ile codziennie osób tu wchodzi, ale nie wiem skad wziac takie statystyki

drzoana ...faktycznie tu trzeba mieć twardy tyłek ;) i się nie dać ,ja jestem od stycznia i uczyłam się na początku zasad:)Teraz już mniej więcej wiem i jestem momentami zszokowana :(

Gość wqswqs
wiele pomaranczek tez tak robi np. ja jest to miła odskocznia od rzeczywistosci

Gość ghjjkjkl9ioio
mnie zbanowali, dlatego teraz jestem jagienka87, ale to juz nie to-wczesniej mialam wieksza popularnosc

Gość kbolkya
polubiłem Drzoanę

Gość sima
mieszkam za granica i malo mam stycznosci z Polakami-wiec lubie porozmawiac tu,ogolem widze jak ludzie sie zmienili. no i te podszywy?masakra... ja akurat wyczuwam kiedy taki dekiel robi bloto-ale na dluzsza mete meczy to. czy kafe cos smienilo? nie wczoraj byl tu dobry topic-tzn zostal kontynuowany od niedzieli bodajze-i calkiem ciekawe dyskusje byly-ludzie na poziomie. to lubie.^ tak wiec jest cool.:)

Gość zupelnie nic
zupelnie nic, duzo tu beszczelnych typow, co w realu nie maja nic do powiedzenia

Gość funky kot
ja mam 31 czarnych nickow, poznalem wiekszosc ludzi z erotycznego,oczywiscie pod roznymi nickami ,jestem tu od stycznia ale jakos od 3-4 tyg zaczalem zagladac na ogolny i uczuciowy. Nic chyba nie zmienilo

Gość sima
zupelnie nic to trzeba olewac(sorry) takie osoby..ignor bo sa ludzie calkiem ok.

Gość Boszzzzzzzzzzz
31 czarnych nicków !!!!!!!!! toż to choroba umysłowa! tu nas siedzi z 10 osób

Gość A potem mowi
Zrobiłam wielkiego stolca do ryja mojego ukochanego!!!!

Gość gyugygyjgjlghjghjghjghj
stwierdziłam że są głupsi odemnie :D:D

Gość TAK TAK TAKKKKKKKK
gyugygyjgjlghjghjghjghj====== |"odemnie" :D:D:D:D:D:D::

Gość asdsda
1 zasada kafe, nie wierz tutaj nikomu ja moge napisac ze mam 50 czarnych nicków i co tez mi uwierzysz?

Gość asdsda
niektórzy nie mają za grosz dystansu i mysla ze na forum to sie najswietsza prawde zawsze pisze :D

Gość sima
asdsa racja ale bywaja tematy konkretne - zalezy tez na jaki topic sie udzielasz? ;)

Gość funky kot
ale mi daliscie:-D co z tego,ze mam 31 nickow? Zawsze pisze szczerze i na temat do tego powaznie,nie podszywam sie ani nie obrazam. Dla mnie nie ma znaczenia nick ale lubie zmieniac tak mam i tyle. Do tego przyznalem sie do wszystkich na jednym z tematow i to wiecej niz raz. Kto chce mnie poznaje i wierzcie mi ze sa osoby ktore maja wiecej i sa chamami czy zlosliwcami.

Gość pannnnnnna z okiennnnka
gdyby nie kafe mysle, ze bylybym dzis bardzo nieszczesliwym czlowiekiem,,,,, poznalam tu na pewnym temacie pewna dziewczyne, z ktora sie mozna powiedziec zaprzyjaznilam, przeszlysmy na gg i klikalysmy sobie pare miesiecy o wszytskich naszych problemach..... ona namowila mnie bym zalozyla sobie konto na pewnym portalu , zawsze bylam temu bardzo przeciwna, gdybym jej nie poznala i za jej namowa nie zalozyla tam konta, nie poznalabym swojego meza!!!! poznalismy sie wlasnie na tym portalu, zaiskrzylo i dzis jestesmy kochajacym sie malzenstwem! dziekuje losowi, ze poznalam ta dziewczyne na kafe i ze ona namowila mnie do tego konta, dzieki temu moje zycie odmienilo sie o 180 stopni, a bylam bardzo ale to bardzo smutna i nieszczesliwa osoba kiedys....

do pannnnnnna z okiennnnka właśnie o takie przykłady mi chodzi pozytywne i negatywne też:)Bardzo fajnie że tak Ci się ułożyło zyskałaś coś i kogś ,a kto też zyskał albo stracił??????? i co ?,życzę szczęścia 🌻