Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drumming song

Dlaczego ludzie kupują w IKEI ten drogi badziew? :O

Polecane posty

Gość drumming song

byłam tam wczoraj i po za fajnymi pierdółkami do dekoracji nie ma tam nic "treściwego" w normalnej cenie.

Gość Globtroter!
to po chooooj tam chodzisz ?

Ponieważ chałupa wyjęta z katalogu IKEA to lans, bauns, prostytutki i zapiekanki.Zero polotu, ale pięknie jest. ;)

Gość kafe to pozeracz czasuuuu
nie wszystko jest badziew. sama mam kilka rzeczy z ikei, mebli dokladnie, i naprawde nie moge im niczego zarzucic, moj kumpel juz od kilku lat ma kuchnie z ikei i wszystko w bardzo dobrym stanie jest

Gość gniada
tez sie zastanawiam,skad to ogolnopolskie podniecebie dla ikei

Gość drumming song
bo nigdy tam nie byłam, zawsze dostawałam tylko katalog do chaty ale pomyślałam sobie, że może warto się wybrać skoro sklep jest w moim mieście :D oglądałam łóżka, trochę poruszałam nimi i w trakcie seksu to ten bardziej by się rozpadł, mówiąc po naszemu wszystkie łóżka się rylały :D już wolę nasze, polskie meble Agaty :classic_cool:

poza tym nie kazdego stac na jakies zajebiste meble drewniane :O ikea to dobre wyjscie. niekt9ore rzeczy maja strasznie badziewne ale przeciez bedac w sklepie mozesz zobaczyc, dotknac, i wybrac te sensowne

a ja sie zastanawiam ilu ludzi tak wybrzydzając na produkty z IKEI ma je w ogóle w domu?

Gość ańń.
Uważam, że większość produktów firmy Ikea to chłam ... niestety wypróbowałam to na własnej skórze :(

Gość gniada
ikea z zalorzenia miala robic tanie meble dla studentow,a ze tresc przerosla forme to juz inna sprawa

drumming song no sama sobie odpowiedziałaś n a pytanie :) przecież każdy wie ,ze meble z IKEI sa przeznaczone do samodzielnego montażu , czyli trzeba je porządnie poskręcać :)

Gość drumming song
z tymi tanimi meblami dla studentów to im "trochę" nie wyszło :D moja siostra przez rok miała stół z ikei w kuchni, po roku bo wypieprzyła :O

tak jak napisalam wyzej - maja produkty i strasznie badziewne, i bardzo fajne. trzeba po prostu dokladnie sie przyjrzec temu co chce sie kupic.

Gość o rany julek
sto razy lepsza Ikea niz kicz ze Swarzedza

ja tam na swoje nie narzekam, kumpel ze swojej kuchni tez jest bardzo zadowolony, po kilku latach uzytkowania.

Gość drumming song
nie wydaje mi się 🖐️ skoro eksponują swój towar to powinni go dobrze skręcić bo skąd mogę wiedzieć, że to wina tego że komuś się nie chciało czy tego, że to badziew?

drumming song akurat patrzylas na lozka, ale rozumiem te takie duze? sofy maja fajne, ale te takie nieskladane lozka to rzeczywiscie marne

a jesli chodzi o sama estetyke - lepszy ikeowski design niz socjalistyczne mebloscianki :O

Gość drumming song
kafe to pozeracz czasuuuu tak na dwuosobowe łóżka. Desing mają fajny ale nie popadajmy w skrajność, nie tylko tam 🖐️

ale takich jak ty -czyli takich szarpiących meble jest codziennie ilu ? 5 ? 10 ? 15 ? ile wytrzymałoby łóżko z jakiejkolwiek innej firmy poddane taki samym testom ?

Meble Agaty sa sprowadzane z Chin przeciez... A w IKEA sa tanie meble - gorzej wykonane i drogie - lepsze. NA pewno sa funkcjonalne...

tiaa, bo produkty ikei to lans na który może pozwolić sobie tylko elita... Opiszę po części moje produkty z tejże oto firmy : Sofa - spora cena, z meteriału, nie śpimy na niej, ewentualnie oglądamy tv, po pół roku ten badziewiasty materiał się rozpruł :/ Jest napisane na cenie " Prać tylko środkami do mycia tapicerki " czy jakoś tam... ok kupiłam produkt za 48 zł do wyprania tej nieszczęsnej sofy :o i co ? cała zmęchacona! :o nie mam już do niej siły ! Stół - mój koszmar no 2 ! wystarczyło na nim położyć zwykły kubek z kawą :) zrobił się odcisk niestety, od razu starłam ale został do dziś, strasznie się porysował przy ścieraniu ZWYKŁĄ gąbką :) Ława - majątku na nią nie wydałam :) ale i tak więcej niż za identyczną w realu. A no nie do końca identyczną. Tę z ikei spotkała taka sama przypadłość jak w wypadku stołu, porysowała ją zwykla (już nawet nie gąbka więdząc jak zadziałała na stół ) szmatka z mikrofibry ! Od razu mówię, że 'identyczną" ławę z reala mogę normalnie przecierać, ani jednej rysy ! :o Jedyny dobry zakup w ikeii z którego jestem zadowolona to sztućce :)

nie popadam w skrajnosc, jakby mnie bylo stac to bym sobie robila meble na zamowienie z jakichs zajebistych materialow, a tak to zostaje mi ikea jako tansza alternatywna, bo mniej wiecej estetyka mi odpowiada, chociaz nie wszystko. juz lepsza ikea niz to badziewiaste BRW

ja mam polke, stolik, komode - to jesli chodzi o meble, plus kilka pierdolek, gadzetow. wszystko w stanie idealnym, mimo ze jakos na to nie chucham i nie dmucham specjalnie.

Gość kfglkll
Jak ktoś lubi plastikowo tekstylny styl to czemu nie.

a ja mam masę rzeczy :) sofy , krzesła ,stoły , fotele , komody ,wielkie szafy na zamówienie , naczynia , tekstylia , sztućce lampy ... cała masę rożnych rzeczy . Nawet miskę dla psa mam z IKEI :D i pewnie ,ze te rzeczy się niszczą , zużywają i td . jak każda rzecz . Ale jeśli ktoś uwierzył ,ze te rzeczy sa wieczne ..... jego problem :D

problem w tym, że mam w domu rzeczy o wiele tańsze i trwalsze niż rzeczy z ikeii, mam sofę którą mam już 5 lat, jest w stanie idealnym , pomimo że na niej śpimy i mam sofę z ikeii która rozpidrzyła się w drobny mak po pół roku :) albo na przykładzie owej ławy. Uważam, że ikea jest mocno przereklamowana :)

ańń to ze ty wybralas akurat te gorsze produkty z ikei nie znaczy ze wszystkie takie są. kupować tez trzeba umiec.