Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil7799

Moja dziewczyna goli całe nogi tylko do mini, do szortów już nie

Polecane posty

Gość degtukai
Dziewczyny czy jest sens wykłócania się o depilację czy jej brak? Czy wy ze sobą sypiacie i przeszkadza wam gładkość lub szorstkość drugiej? :D każdy goli się jak chce, gdzie chce i kiedy chce. Ja jestem miłośniczką depilacji ale rozumiem, że inne kobiety tego nie lubią albo po prostu nie mogą robić tego często bo szkodzi to ich skórze. Są faceci, którym brak depilacji nie przeszkadza. Mój lubi gładkość, ale mam kolegę którego dziewczyna zimą podobno goli nogi (uwaga) co 3 tygodnie - goli nie depiluje.

Gość kjmakkakakkak
AD - tak, ponieważ jak już pisałam, mam bardzo słabe owłosienie. ;)

Gość książka upadła
kjmakkakakkak, nie generalizuj, bo teraz to wyszło, że nieogolona=zaniedbana, dobra na parę razy, ale nie na coś dłuższego No cóż, zależy co dla kogo jest wartością Ale prawdą jest, że same dajemy się wciągnać w ten wir depilacji, zobaczcie ile pieniędzy się na to wydaje. Przecież kiedyś kobiety żyły i pociągały facetów bez tych naszych wszystkich dodatków.

Gość brzydko napisze
Na owlosione babochlopy wolno najezdzac. Definicja owlosionego babochlopa: ktos, kto uwaza, ze kobieta nie musi golic ud do szortow. Obojentej plci.

Gość brzydko napisze
degtukai, zwroc uwage, ze owlosione babochlopy wbrew zarzutom pieknych ogolonych nie najezdzaja na depilacje (ja sama usuwam wloski na udach), ale na WYMOG depilacji i zarzuty, aby nieogolona nie dbala o higienie, byla zaniedbana i zaslugiwala na zdrade ze strony meza i wytykanie palcami. My tu bojkotujemy chlopaczkow krzyczacych 'wstydze sie mojej dziewczyny, bo za rzadko goli uda'.

Gość kjmakkakakkak
Ktoś wyżej ma rację - nie ma sensu dyskutować. P.S. Już biegnę wyrzucić wszystkie moje maszynki, dzięki, że otworzyłyście mi oczy, od tej pory chcę być zarośnięta jak stary facet na dupie ! Pewnie przez Wasze nieogolone c*** nikt Was dawno nie ruchał, stąd ta frustracja. Miłego dnia ! ;)

Gość jajakjaj
jesteście wszyscy poj*bani :D

Gość brzydko napisze
Babochlopa? Nie dosc wiec, zes lesbijka, to jeszcze bezguscie ;)

Gość kjmakkakakkak
brzydko - Teraz to Ty generalizujesz i do tego wyolbrzymiasz. Znajdź sobie jakieś życie poza kafe, pomaga.

Gość brzydko napisze
Ooo, i mamy wycieczki osobiste! Ale ja na nikogo nie najezdzam, robcie sobie jak chcecie. AmorousDesire - ja chyba ze wstydu zaraz polece po najtansza maszynke i zamkne sie na godzine w lazience walczac ze swoim owlosionym babochlopstwem.

Brzydko napisze - godzina to chyba nie wystarczy, skoro naszej idealnie gładkiej Kjmakk zajmuje to aż 10 minut a ma DELIKATNY ZAROST.

Gość brzydko napisze
Coz, poswiece sie. Czego sie nie robi, by ktos mnie wreszcie zechcial - wybacz jezyk - wyruchac. Gwoli wyladowania frustracji, oczywiscie.

Gość brzydko napisze
A ja bym chciala jeszcze na koniec przypomniec, co jeden z przeciwnych depilacji babocholopow napisal na pierwszej stronie tematu, bo ladnie napisal i chwala mu za to: ''Golę zawsze całe nogi, ale nie uważam by był to wymóg kobiecości czy by to świadczyło o dbaniu o siebie. I wręcz załuję, że przez modę i koncerny dałam sobie wmówić w młodości taki kanon piękna. Ale walczę z tym''

Gość kobietka11 do Kamil
Chłopie ty jakiś dziwny jesteś. Jak ci sie dziewczyna nie podoba to nikt nie każe ci z nią być. Ona nie zmuszaa cię przecież do tolerowania swoich nóg. Weź ją najlepej zostaw bo szkoda dziewczyny. Na co której taki przygłup co komętuje nasze zarośnięte nogi publicznie. Jakbyś ją kochał to nie szukał byś problemu. Z tego co widać to młody jeszcze jesteś i proponowałabym ci nie mieć dziewczyny wcale. A jeśli chcesz zobaczyć jak to fajnie to pospotykaj sie z facetem to zobaczysz kto tu bardziej zarośnięty i jak męski gęsty zarost może przeszkadzać. Ciekawa jestem czy tak dokładnie jesteś sie w stanie ogolić tam u dołu. Tamte twoje kłaki to dopiero muszą przeszkadzać

Gość A ja jestem facetem
I lubię włoski na udach, lekki zarost pod pachami, całe nogi mogą być czasem niedogolone i mi się to podoba. Nie lubię super wygolonych kobiet, lubię takie które nie mają obsesji na punkcie depilacji i czasem zarosną

Gość miejsce nieogolonych ud
jest pod ubraniem

Gość sassssssssssssssssssss
ja tez mam b.jasne włosy na udach i kiedys tez ich nie goliłam. bo nie nosiłam takich krótkich spodni/spódnic. i pozatym myślałam, że nie widać. teraz golę je tez, ale w sumie są tak jasne i ich tam mało, ze dziwne, jakby komus to przeszkadzało. ale owszem gdy ubralkabym mini albo szorty to na pewno bym sprawdziła, czy dokładnie sie ogoliłam.

Gość a ja nie golę ud
bo nigdy tam włosów nie miałam :P Te tutaj zwolenniczki golenia ud najwyraźniej w prostej linii pochodza od małpy :P

Gość brunetki sa najlepsze
i najbardziej seksowne

Gość gość
wiadomo, że warto sie pozbywać ciemnych widocznych włosów ale, żeby golić meszek nie widoczny z daleka i hodować szczecinę to trzeba mieć kuku na muniu ; mięciutkie aksamitne włoski, które przy odrobinie słońca są jaśniutkie dodają uroku a nie szpecą; nic nie chcę mówić ale najnowsze trendy mówią o nie goleniu - ha ha ciekaw co zrobią te osoby, które po goleniu maja wszędzie szczotkę ryżową; szczerze mówiąc mam wrażenie, że parę osób szpanuje i uważa sie za wzorce, następnych kilka w popłochu naśladuje a cała reszta olewa; przesada też bywa śmieszna