Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta z niskim libido

Dziewczyny czy jako matki macie jeszcze w ogóle ochote na sex?

Polecane posty

Gość Ta z niskim libido

Ja nie mam. 9 miesięcy po porodzie i nic. nie chce mi sie. Wieczorem mysle tylko żeby pójść spać. Rano moze i mi tam przemknie przez głowe ale mąż już w pracy. Wczesniej to non-stop. prawie codziennie. Męzowi nie odmawiam, bo rozumiem ze ma swoje potrzeby. Ale sie zmuszam. Nie chce tak. Nic mnie nie boli, ale nie czuje tego "uniesienia" Jak to zmienic? Przejdzie z czasem?

Gość mbmvbn
nie mam i od 4 miesięcy mąz tylko narzeka, mam strasznie niskie libido i nic nie pomaga;)

Gość mnbvcop
Ja mam zawsze.. ;)

Gość ewelcia7676
Pewnie dlatego ze jestes zmeczona, ja tez tak mialam. A teraz mala ma 1,5 roku to tak raz dwa w tygodniu to robimy

Gość Ta z niskim libido
juz wiem czemu mowi sie ze dziecko to najlepsza antykoncepcja ;p

Gość a jużżż myślałam
a już myśłałam ze to tylko ja mam taki problem a tu proszę... Jestem siedem miesięcy po porodzie i mam to samo a najgorsze w tym wszystkim jest to ze odkąd urodziłam to jeszcze sie nie kochaliśmy:( ja odmawiam mąz do tej pory to rozumiał ale teraz coraz bardziej skomla a ja sie boję mam jakieś dziwne obawy jak przed pierwszym razem i w ogóle obawy przed kolejną ciążą mam jakis lęk ze moze sie przytrafić dodam ze stosowałabym antykoncepcje ale pomimo to sie boję no i jeszcze ogromny spadek libido- poprostu masakra nie wiem co robić:(

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
nie mam, zmęczenie robi swoje...ciesze się jak mogę spać.

ja tak miałam po pierwszym porodzie, przez pół roku się bałam, potem nawet mi się nie chciało, ale się przełamałam i od razu zaczęliśmy się starać o następne dziecko i w sumie po następnych ciążach już nie miałam obaw, ani zbyt dużego spadku libido.

Gość nacnie jesteście dziewczyny
same. ja też to mam i dużo dziewczyn które znam. ja mam w planach wyrównać hormony bo mi to kuleje- a jak one są nie na miejscu to zawsze libido mam do niczego. a źle mi z tym strasznie. bo wiem jaki seks jest fajny. to że mąż ma silny pociąg dodatkowo komplikuje sprawę. ja się staram- bo nie chcę tego zaniedbać. podobno im więcej się kochamy tym więcej chęci na igraszki przychodzi. ale mi jakoś nie idzie:(

Gość moja droga kafeteri
nie ja dalej mam ochote jak i przed ciaza tylko ze ja csala ciaze w abstynencji trwalam zalecenie lekarza

Gość hek najwieksza falaa
ty ma sz 4 ke dzieci ? i czekasz na 5 te ?

Gość jablo
Ja mam ale mój mąż nie ma. W sumie wcześńiej też za bardzo nie miał :P

Gość a ja a ja
heh najwieksza fanka widze ze czesto cie pytaja o twoje dzieci tzn o ilosc i czy 5 naprawde w drodze hehe??sama chyba wczoraj o to pytałam

Gość mbmvbn
my nic od 4 miesiecy, mąż już mnie prosi, ale ja po prostu nie moge sie przełamac

Gość niuniulkai
największa fanka wow no to gratulacje i wytrwałości

Gość mbmvbn
fajnie jest miec tak duzą rodzinę. Zazdroszcze fanka;) powodzenia

Gość a ja a ja
fajnie tylko trzeba byc wytrwałym?!hmm i mieć "troche" wiecej kaski niż na jedno czy dwoje o piątce nie wspomne

Gość Ta z niskim libido
no biedne te chlopy. wlasnie dla niego sie staram. mile jest dla mnie to ze nadal go krece po porodzie. np. jak sie dlugo nie widzimy bo pojedzie na zlecenie na 2tyg i wraca.... 10min powitania a potem bij, zabij musi byc seks. a ja nawet po takim czasie w glowie mam: "no dobra, uwiniemy sie szybko i po klopocie". nie chce mu o niczym mowic, bo mi troche glupio. najwieksza fanka - wielki szacun! ja przy jednym dziecku nie wyrabiam :D

Gość mbmvbn
hahaha na razie poprzestanę na jednym ale trójeczka mnie się marzy;) i to same dziewczynki;)

Gość mbmvbn
A tak na marginesie mogłabyś się załapać do reklamy rutinoscorbinu, bo biorą do niej właśnie duże rodziny;)

Gość fanka a co zrobisz
jak Ci chlop oszaleje ? Z piatka dzieci to nie jest fajnie. A ze oszaleje to pewnik , takie czasy.

Gość niuniulkai
mi tez się 3 marzy ale.... chyba moja zostanie jedynakiem

Gość nbvhgfy
a ja niechce wiecej dzieci mam jedno i wystarczy jestem miesiac po porodzie waze mniej niz przed porodem figurka super tylko pare rozstepow;/ ale ochote na seks z chlopakiem mamy caly czas:D i jest lepiej niz przed...mialam cc