Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Edytkaa94

Gumka nie pekla, spoznia mi sie okres. o co chodzi?

Polecane posty

Go艣膰 Edytkaa94

Miesi膮c temu uprawia艂am seks. Ok. Zabiezpieczylismy si臋. Pami臋tam, ze to byl drugi dzien miesiaczki (najczesciej trwa ona 3 dni). Slyszalam, ze w trakcie okresu nie mozna zajsc w ci膮ze. Durexy nie p臋k艂y. Jednak sp贸偶nia mi si臋 okres. Mam 30 dniowy cykl. 28 powinnam dostac. Suprise. Jezeli chodzi o sluz. To ma taki...Nieprzyjemny zapach, poza tym jest bialy i troche rozci膮gliwy (gdy sciskam palcami i probuje odlaczyc je od siebie, lekko sie rozdziaga) Nie wiem o co chodzi. Jest prawdopodobienstwo, ze moglam wpasc? Nigdy mi sie nie spoznial. W sumie mialam ciezki miesiac,. Stres, przepracowanie... Czy to ma jaki kolewiek wplyw? Prosilabym o szczere komentarze ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadas
zrob test ci膮偶owy, my nie wr贸偶ki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gratulacje!!!!!!!
ciekawe czy czy bedzie ch艂opczyk czy dziewczynka????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edytkaa94
No nie za bardzo... Ale ! Czy to jest mozliwe ? Przeciez jak prezerwatywa nie pekla to jak plemniki dostalyby sie do pochwy ? jednak cholera jedna sie spoznia ;/

Udost臋pnij ten post

Co za g艂upoty, zawsze mo偶na zaj艣膰 w ci膮偶臋, nie ma regu艂y. Ale skoro prezerwatywy nie p臋k艂y, to masz 2 opcje. 1. Test 2. Ginekolog Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edytkaa94
jezeli spoznia sie jeden dzien ? powinnam robic z tego wielki problem? Boje sie. W sumie zaluje, ze to zrobilam. Jednak moc wujka google w niczym nie pomoze -.-

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alinka774
dziecko poczytaj najpierw a dopiero potem za seks si臋 bierz. 1 dzie艅 sp贸藕nienia to nic wielkiego. Przyczyn mo偶e by膰 mn贸stwo. A w ci膮偶臋 mo偶na zaj艣膰 nawet i podczas okresu, nie s艂uchaj g艂upich kole偶anek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edytkaa94
W sumie boli mnie podbrzusze... Nie wiem co o tym myslec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sadasdsda
trzebaby艂o n贸g nie rozk艂ada膰 to bys nie mia艂膮 takich problem贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ca艂kiem niez艂a dupcia
Kobietko luzik :) Wsp贸艂偶ycie w 2 dc ( dniu cyklu) nawet bez zabezpieczenia w 99,9 jest bezpieczne Nie jeste艣 w ci膮偶y. Stres w pracy, a teraz nerwy niestety dzia艂aj膮 na Twoj膮 niekorzy艣膰. We藕 ciep艂膮 k膮piel, kieliszek czerwonego winka, wyluzuj a miesi膮czka przyjdzie ! Przecie偶 niepokalane pocz臋cie by艂o tylko raz w historii 艣wiata :p ( a swoj膮 drog膮 w okres si臋 bzyka膰 ? Lubicie krwawe horrory ? :D )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alinka774
ca艂kiem niez艂a dupcia kto ci takich bzdur naopowiada艂. Same dzieci tu siedz膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edytkaa94
No uprawiam seks od dwoch lat ;d Krwawe horrory. Wiesz, on akurat na drugi dzien mial wyjazd do Norwegii .. Musielismy to jakos wykorzysta膰. Podczas okresu, szczerze m贸wi膮c jest lepiej. ;p Wieksze doznania. Pozniej tylko czlowiek jest troche brudny, ale ;p da sie przezyc. No, ale . Zdarzalo sie bez gumek i nic. Na dodatek czasami okres wypadal wczesniej. A teraz? 31 dzien cyklu i NIC. Denerwuje sie. Zadnego p臋kni臋cia, nic...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edytkaa94
Skarby. Zwracacie uwage na bledny nick. Myslicie, ze bylabym taka glupia, by podac swoj prawdziwy wiek i do tego imie? haha .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 callamunnada
ja czytalam -ze seks podczas miesiaczki moz e prowadzic do ciazy-jest to bardzo , bardzo malo prawdopodobne -ale sie zdarza-i to przekresla metody naturaln e-nie ma bezpiecznych dni-co pierdola nakazywacze metod naturalnych -bo organizm kobiety moze sie rozregulowac przez mnostwo czynnikow-i sa wpadki bo kobieta cos blednie odczytalal-dlatego myslaca kobieta powin auwazac kaplanow za g贸wno i skoorwieli anie za autorytety

Udost臋pnij ten post

Kadaweryna (pentano-1,5-diamina, NH2(CH2)5NH2), organiczny zwi膮zek chemiczny z grupy diamin, jedna z protamin, amina biogenna b臋d膮ca produktem dekarboksylacji aminokwasu lizyny, powstaje jako produkt metabolizmu bakterii a tak偶e w procesie gnilnym bia艂ka wed艂ug reakcji: NH2-(CH2)4-CH(COOH)-NH2 (lizyna) NH2-(CH2)5-NH2 (kadaweryna) + CO2 Ma posta膰 oleistej cieczy bez wyra藕nej barwy. Nale偶y do tzw. trupich jad贸w, ma silny nieprzyjemny zapach rozk艂adaj膮cych si臋 zw艂ok i jest szkodliwa dla zdrowia (uszkadza uk艂ad kr膮偶enia). Dzia艂a te偶 jednak stabilizuj膮co na rybosomy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ca艂kiem niez艂a dupcia
Alinka774 A kto Tobie takich g艂upot nagada艂 ? Ci膮偶a w 2 dc buhahah :) to偶 to przypadki w promilach :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monikaaaaaaaaaaaaaa
Nie s膮dze 偶eby艣 w takim razie by艂a w ciazy... ale dla pewno艣ci mo偶esz zrobic test

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hiooop
o co chodzi?o to co nie chodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edytkaa94
32 dzien cyklu, okresu nie ma. Opryszczylo mnie jak glupia, ale toak mam przed okresem... Jednak w tej chwili podwojnie ;x sluz znika przed samym przyjazdem 'cioci' ? Nigdy jakos te tematy mnie zbytnio nie interesowaly... Jednak teraz naprawde sie boje. Gumka nie pekla, ale CO sie dzieje?

Udost臋pnij ten post