Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zula4321

Brak krwawienia w przerwie miedzy tabletkami ! Powody? POmocy

Polecane posty

Gość zula4321

Witam ! Chciałam sie zapytac jakie moga byc powody braku miesiaczki w przerwie miedzy tabletkami . Biore Novynette od 4 lat , nigdy nic takiego mi sie nie zdarzyło. Owszem ost blister zaczełam 1 dzien pózniej niz powinnam ale przez nastepny tydzien uwazalismy .Jutro poiwnnam zaczac nastepne opakowanie... , zrobiłam 2 testy ciazowe wyszły negatywnie . Tydzien temu brałam Clotrimazol w globułkach . Czy mozliwe , ze to ciaza?

Gość zula4321
macie moze jakies doswiadczenie w tym temacie?

Gość zula4321
no tak uwazanie polegało na to , ze przez 6 dni nie uprawialismy seksu. Chyba tak ,nie pamietam juz. Ale to chyba testy wyszły by pozytywnie . Robiłam je w odstepie 3 dni . Robie co miesiac test.

Gość zula4321
moze mam jakies zaburzenia hormonalne biore odtakowo leki na niedoczynnosc tarczycy . Ost mocno przytyłam z tego powdu :(

Gość zula4321
ach i moje wczesniejsze miesiaczki* były bardzo skape i trwały po 2-3 dni

Przeczytaj ulotkę. Dowiesz się z niej, że krwawienie z odstawienia może po prostu nie wystąpić. Jeśli test jest negatywny normalnie zaczynasz kolejne opakowanie.

Bierz normalnie tabletki, jak nie wystapi nastepne krwawienie to idź do lekarza. Tak za tydzien możesz zrobic jeszcze 1 test.

Gość kajaka193
nie wiem jak dlugoi bierzesz tabsy?? ale ja nie mialm okresu przez pierwsze 3 opakowania teraz sie pojawił wiec spoko wszytsko sie uregulowac musiało... bierz jak jest na ulotce i zcekaj :)

Bierz dalej skoro test wyszedł negatywny. Moze tak się zdarzyć, że krwawienie nie wystąpi. Dopiero gdy nie wystąpi drugi raz podrząd to jest powód do zmartwień. Jeśli kochaliście się w przerwie, po której spóźniłaś się z rozpoczęciem opakowania to jest ryzyko ciąży. Może zbyt szybko na test.

Gość zula4321
hmmm misiac minął niby . O matko teraz bede sie stresowac . Ale dziekuje , za odpowiedzi ! :))\