Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nesquick666

samotność w ciąży... Wrocław.

Polecane posty

Witajcie. Straciłam niedawno pracę i siedzę w domu całymi dniami. Właściwie nikogo tutaj nie znam, bo niedawno się przeprowadziłam. Kończę 5. miesiąc ciąży. Może jest jakaś kobieta w podobnej sytuacji i wieku jak ja (około 20lat), która chciałaby pogadać albo gdzieś wyjść? Jak tak to możecie pisać na gg... 44156076

Witaj. ja jestem w 2 miesiącu i też można powiedzieć że jestem sama. Siedzę całymi dniami w domu moj partner pracuje od 7 do 17 przyjedzie robi coś na podwórku w garażu albo na działce a ja całkiem sama dobijające jest to wiem co czujesz

Mam trochę dosyć. Ciągle to samo. Nawet nie wiem, co robić całymi dniami. Przecież ciągle nie będę sprzątać, czy gotować. Tym bardziej, że fizycznie już nie daję rady... :/ A skąd jesteś? :)

jeszcze mnie straszą żebym uważała bo z dzieckiem może być coś nie tak to że dziecko może owinąć się w pempowine różne historie opowiadają o porodzie że to straszny ból a ja tylko siedzę myśle i martwie się to moje pierwsze dziecko i chciałabym urodzić je zdrowe

Ja też się nasłuchuję. Im dłużej jestem w ciąży tym gorsze historie. Wkurza mnie to już i nawet nie wdaję się w dyskusje.

Gość hej hej hej jejej
hej jestem z wroclawia , mam 23 lata, mam corke 2letnia

hej hej hej jejej Witamy. Też czujesz się samotna ? nesquick666 też moja pierwsza strasznie się boje a zarazem nie mogę się doczekać kiedy będę je mogła już przytulić :) chciałabym już wiedzieć czy to chłopiec czy dziewczynka :)

Gość hej hej hej jejej
nie mam gg...

Gość hej hej hej jejej
a z jakiej dzielnicy jestes? bo ja nowy dwór

hej przylacze sie i ja jesli wogole moge, bo jestem z Rzeszowa... Jestem w 16tc (jutro 17tc sie zacznie) i moj partner pracuje do 21... dziweczyny wiem co czujecie... ja probuje sobie jakos czas zorganizowac, np pojade do mamy, ale ilez mozna... kolezanki pracuja, wiec jestem sama...

oczywiście że możesz się przyłączyć :) nesquick666 kiedy poczułaś ruchy maleństwa ?

ruchy takie delikatne jakoś w 17 tc. A mocniejsze czuję od tygodnia. Rozciąganie, delikatne kopanie. Czasem nieprzyjemne. ;)