Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomidor z mozzarela

Nie moge znalezc pracy w Londynie

Polecane posty

Gość pomidor z mozzarela

buuu, czy macie podobne doswiadczenie, i jak sobie daliscie rade?

Gość fffgffb
szukac do skutku

Gość szukam dziewczyny do pomocy
W sprzataniach. Prowadze wlasna dzialalnosc. Sama nie wyrabiam się że sprzataniami. Szukam kogos odpowiedzialnego, i uczciwego do pomocy. Pracuje w poludniowym londynie. Glownie balham tooting bec

Gość nianiowa 35
Szukam dodatkowego zajęcia. Proszę pisać na nel1@onet.eu

nianiowa 35 skąd jesteś?

Gość nianiowa 35
Worcester Park, Pd Zach. (KT48BJ), ciągle szukam:( jestem dostępna od pon. do piątku po 17:00 i przez cały weekend

Gość W Londynie burdeli
od zajebania :) znajdziesz cos :)

nianiowa kurcze trochę za późno:( w soboty nie pracuje, a w tygodniu od 8 do 18.

Gość Taka jaaa
Ja wlasnie szukam pracy na sprzatania :) czy to nadal aktualne?? Jak tak to moze podalabys mi maila??

Gość martynaszczygielska
SZUKAM PRACY W LONDYNIE SPRZATANIE/OPIEKI NAD DZIECKIEM JESTEM DOSTEPNA W WEEKENDY I W TYDODNIU OD 19

czy na tym forum jesli ktos pisze szukam pracy (nie podajac zawodu ani branzy) wszyscy mamy domniemywac ze chodzi o prace niewykwalifikowane typu sprztanie/uslugi itp.? W Londynie jest jeden z najwiekszych rynkow pracy na swiecie - jak mozna tam nie byc w stanie znalezc pracy jesli sie cokolwiek potrafi?;-)

Gość martyna.szczygielska92
Taki niby duży rynek pracy a ja tu słysze nom stop Kryzys...kryzys.. O prace moze i łatwo jeśli niee ma sie dziecka na wychowaniu..

Gość łąki pola lasy
martyna.szczygielska92 - masz 21 lat, trzeba było się uczyć i zdobywać wykształcenie, a nie dupy dawać i rodzić bękarty, więc teraz się nie dziw, że zatrudnienie młodej matki, bez doświadczenia, i bez pełnej dyspozycyjności kompletnie nie opłaca się pracodawcom.

"Taki niby duży rynek pracy a ja tu słysze nom stop Kryzys...kryzys.. O prace moze i łatwo jeśli niee ma sie dziecka na wychowaniu.." xxxxx a to pierwsze slysze - czyzby pracodwacy wprowadzili klauzule pod ogloszeniami rekrut. "prosimy o aplikowanie tylko osoby bezdzietne"?:-) a moze chodzi o to ze wychoanie dziecka=koszt , wtedy mozna to zawrzec w swoich wymaganiach finansowych, no tylko trzeba w zamian cos zaoferowac pracodawcy, a jelsi sie nic nie umie - poza rozmnazaniem - to rzeczywiscie ma sie problem - na wlasne zyczenie.