Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rodzicemniewykańczają21lat:(

Duży problem z rodzicami i chłopakiem Poradzi ktoś ?

Polecane posty

Dobrywieczór , na wstępie powiem że mam 21 lat mieszkam na wsi moja rodzina jest bardzo katolicka a najgorzej ojciec . Od niedawna mam chłopaka chodze z nim ponad poł roku ,ojciec robi mi ciągłe jazdy że sie z nim spotykam on ma 24 lata. Awantury o to , że nie chodzi do kościoła tylko jak mu każa bo jego mama jest wierząca ale tak sam z siebie rzadko bo wydarzyło się coś w jego życiu co go oddaliło ale niechce powiedzieć co ja nie naciskałam . Nie pytałam chłopaka co sie takie stało bo mnie to nie interesowało ale mój ojciec jest niedozniesienia ciągle mnie kontroluje .. Z moim facetem widze sie na miescie bo nie da rady u mnie ojciec mnie wyzywa że sie z nim gże że będe w ciązy że mnie wywalili . Z moim chłopakiem widze sie raz -2 razy w tyg góra na 3-4 h co mam zrobić bo juz jestem bliska łez... Dodam że mama go też popiera ale jest łagodniesza .. Co mam zrobić ? Dodam że ojciec powiedział że prędzej mnie wydziedziczy niż pozwoli mi sie z nim spotykać , powiedział że jeśli nie będzie chodził do kościoła i wierzył nie ma prawa wstąpić do jego domu ..Jak powiedziałam że sie wyprowadze to ok , że matka bedzie miała do niego pretensje ale on zdania nie zmieni .. Predzej sie mnie wyrzeknie .. Ja wiem że bardzo mnie kocha i sie martwi ale ja kocham chłopak i napewno go nie rzuce ..Mam wesele za 4 tyg ide z nim ojciec kategorycznie powiedział że jeśli wejdzie do domu to sie z nim rozprawi .. Co robić ?..

Gość don66
przytocz ojcu przypowieść o samarytaninie