Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeana

Bardzo późne wykrycie ciąży

Polecane posty

Gość deeana

Czy znacie takie osoby, które bardzo późno się zorientowały, że sa w ciąży? Podobno można mieć w pierwszych miesiącach krwawienia przypominające okres.

Gość ojejjajaj
tak, ja w 5mc

Gość Kamillkall
tak mam taka kolezanke ktora dowiedziala sie w 4 miesiacu, miala krwawienia

Gość yapitollleeeee
nie wyobrażam sobie jak można mieć krwawienie , okres w ciąży i nie wiedzieć że sie jest w ciąży, jak jest krwawienie tzn że macica sie złuszcza więc ciąża niemożliwa ........

Gość Ja się nawet nad tematem
Są takie przypadki i choć w teorii jest to mało prawdopodobne (krwawienia w ciąży) bo tłumaczy się to jako anomalnię i ciążę zagrożoną to jednak masę osób tak ma a ich dzieci rozwijają się prawidłowo. Moja koleżanka miała krwawienia aż do 16 tygodnia ciaży ale bardzo skąpe więc wybrała się do lekarza i okazało się że jest ciąża która rozwija się bardzo prawidłowo , lekarz przepisał duphaston z zaleceniem leżenia (uznał że to ciąża zagrożona ) a koleżanka jeszcze nie zdążył wziąć tabletki jak krwawienie samo ustało i już się nie powtórzyło .

Gość Ja się nawet nad tematem
namieszałam :). Lekarz uznał że płód rozwija się prawidłowo ale z powodu krawień potraktował ciążę jako zagrożoną czym tak naprawdę nie była.