Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kirsche28

FLUID MATUJACY, KTORY?

Polecane posty

hej dziewczyny, potrzebuje podpowiedzi: ktory podklad matujacy jest najlepszy? narazie uzywam MANHATTAN nr86 bronze, lub 84 carmel ale przestaje mi pasowac. fajny kolorek ma MAYBELLINE Dream matte kolor bronze (ten najciemniejszy) ale zbyt szybko zasycha. polecicie cos fajnego? dodam, ze fluid ma raczej nawilzac niz wysuszac (manhattan chyba cos zmienil w skladzie bo troche wysusza mi cere) ale ogolem ma byc matujacy, taki, ktory nie swieci sie po nalozeniu- chce uzywac sam fluid, bez pudru. (jesli, ktoras z was ma ciemna karnacje, tak jaj ja to prosze tez podanie nr/ koloru) licze na wasze podpowiedzi:)

też zawsze mam problem, żeby wybrać ten najlepszy dla siebie podkład, bo albo mi się konsystencja nie podoba, albo mam problem z odcieniem, a myślę, że nie ma nic gorszego niż mieć na twarzy tzw. maskę. Może by się tak wybrać na darmowe lekcje makijażu do Złotych Tarasów do perfumerii Douglas, żeby mi ktoś szczerze powiedział jakich kosmetyków mam używać.

Gość nieneineineienieniensf
najlepszy podkład w musie, 16 zł w naturze, nigdy w życiu mi się skóra po nim nie świeci

Gość gifdhgifndirvs
ja polecam revlon

a co myslicie o podkladzie rimmel match perfection? wiele osob chwali podklady loreala ale tam tak naprawde jest tyle rodzajow, ze nie wiadomo co wybrac. mialam true match n7 ale wydaje mi sie ze troche wysusza.

Gość koalabear
co do tej firmy nie jestem przekonana, miałam kilka razy kosmetyki tej firmy, zwyczajnie nie jestem zadowolona. moim zdaniem warto w takich problemac ze znalezieniem odpowiedniego podkladu warto się skonsultować, udać się do Galerii Tęcza w Kaliszu. Tam w Douglasie można się umówić na spotkanie, żeby porozmawiać na temat tego, jakie kosmetyki będą dla nasz najlepsze.