Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horror_oner

pomozcie

Polecane posty

Gość horror_oner

prosze pomozcie mi na usg mialam NAPISANE BRAK ECHA ZARODKA-w miejscu zarodek CO TO OZNACZA!??!?!?!?!!? WIEK CIAZOWY NA PODSTAWIE SREDNICY PECHERZYKA 0,88mm jest poza zakresem tabel biometrycznych NIE ROZUMIEM ZUPELNIE TEGO PROSZE O POMOC W WYJASNIENIU!!! ktory to moze byc tydzien ciazy!!?!?!?!?

Gość Tylko bez paniki
Nie napisalas, ktory to tydzien wg OM. Ale: jak powstaje zarodek, to na poczatku jeszcze serduszko nie bije. Moj lekarz mi powiedzial, jak pierwszy raz ogladalismy pecherzyk, ze dziecko jest rozplaszczona na sciance i dopiero za jakis czas bedzie serducho. Najlepiej isc tak 8/9 tydzien. Wtedy bedziesz widziala. co to za lekarz, ktory ci tego nie wytlumaczyl?

Gość vanillio
Nie straszcie dziewczyny - każda ciąża jest inna. Ja np. w 6 tyg jak byłam na usg to jeszcze nie było widać ani słychać bicia serca. Dopiero na usg w 8 tygodniu się upewniliśmy, że wszystko jest ok i widzieliśmy jak serce bije. Przez fora internetowe przeżyłam niepotrzebnie 2 stresujące tygodnie.

Gość horror_oner
ale pytanie jest INNE CO OZNACZA BRAK ECHA ZARODKA??!?!?!?! BRAK ZARODKA CZY BRAK SERCA??!???!

Gość określ sie autorko
BRAK ECHA CZY BEZ ECHA bo to różnica brak - to sorry ale nic z tego bez- to jeszcze za wszesnie na serducho widocznie zaszlaś w ciąże pózniej niz myslano, trzeba powtórzyć usg za tydzien. i jest to NORMALNE

Gość horror_oner
jest napisane BRAK ECHA ZARODKA

ludzie nie straszcie dziewczyny!!!! Brak echa zarodka wcale nie oznacza ze to juz koniec. Znam kobiety co były juz skierowane na łyzeczkowanie bo nic sie nie działo i był brak echa zarodka a jak w 10 tyg ciązy przed łyzeczkowaniem poszły jeszcze na kontrolne usg to okazało sie za wszystko ok i lekarz nie mógł tego zrozumiec dlaczego dopiero w 10 tyg ciazy okazało sie ze wszystko ok a nie wczesniej. Poczekaj spokojnie i nie panikuj bo to maluchowi nie pomoze. Idz do innego doka jezeli ten juz cie skreslił i popros o usg lepsze ale nie od razu tylko za jakis tydzien - dwa. SPOKOJNIE POCZEKAJ .