Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lejla83

moja dieta 10-dniowa

Polecane posty

1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody!!! Dieta trwa 10 dni i podobno chudnie się na niej od 7 do 12 kg. także dziś zaczynam. myślę że 10 dni to pikus i dam radę. najbardziej martwi mnie dzień 7 i 8 bo nie dam rady na samym mięsie wytrzymac tyle. najpewniej zastąpię mieso warzywami

Po co sobie robisz krzywdę...? Oczywiście, że schudniesz. Przy tak małej ilości kalorii innej opcji nie ma, tylko co dalej...? Nie lepiej przejść na zdrowe odżywianie?

Gość haahahaa
kalori to tu jest akurat zalezy ile np kefiru wypije , 1 pudełako ma ok 400 wiec niech wypije z 5 :)

Nie schudniesz tyle w 10 dni, chyba, ze bedziesz miala sraczke. Ale nawet na glodowce nie chudnie sie az tyle ,a za duza ilosc bialek zmienia sie w weglowodany Mysle, ze po tej diecie bedzie niezle jojo

zdrowie odżywianie to sobie w kieszeń mogę wsadzić. ja w zasadzie jem prawie same warzywa i owoce bo je uwielbiam i cóz mi z tego jak tyje ostatnio na potęgę :o

żeby było zabawniej zaczęlam co dzień biegać lub jeździć na rowerze i też dupa zbita ;(