Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okolola

wolę facetów jako kumpli

Polecane posty

Gość okolola

Czy ktoś też tak ma? Denerwują mnie inne kobiety. Gadają o jakichś pierdołach. Ale najbardziej mnie wkurza sposób gadania: ojejej moja droga, co się stało / No wiesz mam taki problemik / Ojejej moja słodka nosek do góry bleeee a w rzeczywistości laska sie cieszy ze innej lasce coś nie wyszło faceci gadają inaczej

Gość etteilla
ja kobiet nienawidze- zero kobiecej przyjazni i solidarnosci -nie wiem z praktyki co to plotkowanie przy kawie i wspolne zakupy -juz kolezanki wprzedszkolu wzbudzily we mnie odraze do kobiet- a gdy przeczytalalm ze wiekszosc kobiet nie w yobraza se zycia bez kolezanek, przyjaciolke-to sie rozesmailam -ja zyje cale zycie bez spotkan z kolezankami

Gość etteilla
u kobiet drazni mnie ich niewolnicza mentalnosc-tepe intersowanie sie moda i wyznawanie religii, sluchanie kaplanow-tfu

Gość a ja jestem facet
i mam podobne nastawienie do kobiet z którymi pracuję. Powiedziałem parę razy coś szczerze, bo mnie pytały i teraz jestem wrogiem. A te laski to kółko wzajemnej adoracji, ciumkają sie nawzajem, poklepują nawet jak racji nie mają. Rzygać mi się chce czasami jak słucham je, zresztą nie tylko kobiety w pracy :) Nie lubię środowisk kobiet po prostu :P, no chyba, że przychodzi do tego, żeby poznać jakąś na coś więcej (na seks najczęściej) no to wiadomo, ale tak dla samego przebywania - to już nie bardzo. Taka jest niestety prawda o większości kobiet choć czasem zdarzają się wyjątki

Gość 0797
etteilla " wyznawanie religii, sluchanie kaplanow-tfu" Kolejna bezmózga nieudacznica co zwala winę za swój los na religię.

Gość atttinimma
o to mi chodzi ze wiekszosc kobiet jest religijna a ja nie-wiec jak tu sie z nimi przyjaznic, kolegowac? ateistek jest jak na lekarstwo

Gość a ja jestem facet
Co za idiotka :D A co mają wyznawane religie do kontaktów międzyludzkich.

Gość atttinimma
kobieca solidarnosc hha a-umieram ze smiechu-od bab wole trzymac sie z dalek a-bez potkan z kolezankami naprawde mozna zyc

Gość A teistka przecież też może
żyć według zasad KK wystarczy dekalog. a poza tym co ma wspólnego wyznanie do przyjaźni? patrzy się na człowieka i czy on nam pasuje a różnice cóż po prostu się akceptuje i drażliwe tematy nie porusza

Gość atttinimma
kobiety stanowia wiekszosc osob religijnych i wypelniaajcych swiatynie , uznaja kaplanow za autorytety-bo maja niewolnicza mentalnosc-ja nie -wiec od kobiet stronie -nie potrzebuje przyjazni, awek , wypadów , plotek -to gówno

Gość atttinimma
religie prpapaguja ciemnote, antynaukowosc-ja wierze w ewolucje -a religijna kretynka w adama i ewe-bo kler zrył jej beret-wiec wole sie trzymac z daleka od kobiet religijnych a ateisttek jest baardzo mało

Gość asusennna
a wiele panien mlodych odzie do ołtarza w ciązy -stracily swoj dziewiczy wianek hhahah

Gość okolola
a o mnie obchodzi twoja antyreligijna obsesja nie o tym był wątek walczące ateistki są rownie pogrzmocone jako mohery

Gość asusennna
o to biegaze wiekszosc kobiet jest religijna czyli ateistka -raczej ma nikle szanse na kobieca przyjazn , spotkania-bo jak tu sie kolegowac z kretynka co za autorytet uwaza ciemnego kapłana ?dla mnie wszyscy kapłani to gówno i skurwiele i jesli jakas baba nie mysli tak smao to jestesmy na antypodach -90% bab mysli inaczej

Gość witaj w klubie koleżanko
nie wiem jak ty ale ja na kobietach się strasznie zawiodłam, faceci może też poplotkują ale nie są tak wobec ciebie zawistni i fałszywi jak inne kobiety

Gość asusennna
przyjazn to gowno

Gość kamil-student
Znałem kiedys pewne kobiety, wtedy dałbym sobie za nie rękę uciąć... i teraz bym ku*rwa nie miał ręki :D

Gość asusennna
bez przyajzni mozna zyc-choc ktos anpisal -pieniaze sa rekawiczka a przyjazn jak ręka- pierwsz przydatna druga niezbedna-ja wole kase niz przyjazn