Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podglądywaczka

Co się stało z "Rozmieniając się"?

Polecane posty

Gość podglądywaczka
Pewnie niedługo okaże się, że Wałęsa jest Afroamerykaninem:)

Gość podglądywaczka
To było do mnie? Jeśli tak to pragnę dodać, że Aleksandra to imię żeńskie.

Gość podglądywaczka
Niewyraźnie, dlatego dopytuję.

Gość w sercu poznanski LECH!
Nie ten kraj idioto, tylko ten z prawej strony mapy 🖐️

Gość To se poleciałeś :D
Jutro strajk w Lufthansie 🖐️

Gość podglądywaczka
Weź sobie kanapki w reklamówkę, bo jak strajkują to pewnie nie będą jedzenia dawać w samolocie.

A dlaczego mam chcieć jechać do Stanów? W sumie nigdy nie miałam takiego marzenia. Ameryka to kraj głupi, bez porywającej historii, bez zapierających dech w piersiach zabytków, pełen niemądrych ludzi, którzy myślą, że w Polsce jest nadal komunizm a obozy koncentracyjne były zakładane przez Polaków, toczą głupie wojny, nie mają dobrego jedzenia, rdzennych mieszkańców tych terenów wymordowano. Ameryka to tylko mozaika emigrantów, taka tam ziemia obiecana dla frajerów. :) Zdecydowanie bardziej wolę Europę, po której podróżowałam i zamierzam(y) zobaczyć jeszcze więcej. Nie znasz angielskiego, kretynie. I zdecyduj się w końcu - czy ta twoja żona żyje czy masz na boku jakąś ścierę w Stanach. :)

Na tyle dużo mam lat, że widzę czasem gdzieś pomniki pt. bohaterskim żołnierzom radzieckim... a nie wyzwoleńczej armii USA :classic_cool: 🖐️

Jak tu z wami rozmawiać.Jeden się podszywa druga na czarno tak glupie piertoli że w dupsku szczypie.:(

Gość w stanach a nie w czechach?
Pisałeś chyba Duchu że masz w Czechach duupe :O

w sercu poznanski LECH!--dodaj jeszcze ze jak wjechali Ci wyzwoleńcy to wymordowali całaą ludność co nigdy niemcy tego nie zrobiły.Po wojnie wyslano 100 tysiecy ślazaków na sybir i wróciło 1000 osób.Jeszcze dodaj 17 wrzesień 1939 te wyrownanie granic.Nie mam nic do rosjan tylko do głupawych i rzadow.

Najnowsza wersja jest taka, ze to Czeszka mieszkająca w USA do tego milionerka. :classic_cool: Cool story, bro. :classic_cool:

Bobasek, może Cię rozstrzelają na 5'tej Aleji. Kraj grubasów, brudu, fałszywego bogactwa - idealny dla marnych Polaczków :)

Nie no, wiadomo...Stalin to zło wcielone a Hitler przy nim to słodka Kizia-Mizia. :classic_cool: Bandera też był słodziakiem. :classic_cool:

Gość podglądywaczka
Ameryka to rzeczywiście mozaika emigrantów, ale to czyni ten kraj ciekawym. Specyficzny klimat, często piękna architektura, widoki, mieszanka kultur. Albo taka Alaska np. coś pięknego. Nigdy nie byłam na Alasce, ale chciałabym.

Jakby to rzekł duch: a laska nebeska :D 🖐️

Chris o poranku. :classic_cool: Alaska to trochę inna bajka, mimo, ze to amerykański stan.Widziałaś film "Into the wild"?

podglądywaczka-- co takie dzieci maja pojęcie.Uczciwa praca ludzie dorabiają się fortun.Co taki jeden z wielu cwaniaczek z Poznania,ze jest świńsko bogaty w ciagu kilku lat??Mój przyjaciel mieszkajacyw Kanadzie przez 25 lat dorabiał się do fortuny.A pan K. z Poznania nagle olśnilo go i manna z nieba mu spadła. :D

Gość podglądywaczka
Nie, nie widziałam. Powinnam?