Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takeonme

Jak uwieść młodszego faceta?

Polecane posty

Gość zaproscić do siebie i nastawić
kuper :P

Gość iluzjo_nista
ja taka stara kopyść nie wie jak to kto kurwa wie:D wymyśl dzieciak co innego:P

Gość RaZR
Z taką różnicą wieku to musisz uderzyć z tzw. grubej rury. Żaden 20sto latek nie będzie się spodziewał że jakaś 40sto letnia baba chciałaby go uwieść. Nawet jak będziesz dawać konkretne sygnały to i tak może sobie pomyśleć że robisz sobie tylko jaja lub taka jesteś.

to zleży czy... zależy ci na zwiazku z tym facetem czy tylko na seksie.... bo starsze i samotne kojarza mi sie z seksem... niczym innym

Jak już wszystkie trole z gimnazjum skończą swoje mądrości to czekam na konkretne porady.

Gość ryżowy pracownik
a jesteś atrakcyjną 42-latką? taki MILF? czy raczej przecietną?

Gość RaZR
A tak w ogóle to po co Ci młodszy facet? Z taką różnicą wieku nigdy nie będziecie razem. Mogłabyś być jego matką. Nawet jak Ci się uda, to jak on sobie już "poćwiczy" to i tak Cię rzuci gdy tylko coś wspomnisz o związku.

Ja piszę i pytam o uwodzenie a nie o żadne związki. Umiesz czytać ze zrozumieniem tekstu?

wygladem - musisz byc zadbana, ubierac sie elegancko, pokaz mu ze masz klase i jestes doswiadczona. pokaz ze masz cos takiego, czego nie da mu mlodsza kobieta

Gość RaZR
A jaki jest tego cel?

Gość 22 lata czuje koniec swiata
mam znajomego, który ma 24 lata i poleciał na babke, którra miała 35, tylko dlatego, że się zabezpieczała, zadeklarowała że nie chce dzieci i mieli niezobowiązujący seks... u niej oczywiście. mam wielu znajomych w wieku 23-25, są to tacy typowi faceci z testosteronem... z tego co wiem to mają bardzo konkretne oczekiwania i wymagania wobec kobiet, są wzrokowcami, lecą na wygląd. Trzeba się ubrać odpowiednio... tak, żeby zwracać na siebie uwagę(czyli kolor biały lub czerwony, albo inny mocny, rzucający się w oczy) najlepiej podkreślić w wyglądzie swoje walory, odsłonić zgrabne nogi, pokazać dekolt, być może przewiązać sukienkę w talii i obowiązkowo buty na obcasie. Nie chodzi o wygląd szmatławca oczywiscie, można się ubrać elegancko, klasą i seksownie - na coś takiego facet zwróci uwagę. Poza tym żaden męski facet w wieku 26 nie chciałby związku z kobietą stabilniejszą finansowo niż on sam... z tego co wiem. ;)

Ale mi nie chodzi o żaden związek - po prostu fajny flirt, nasycony podtekstami, taki, że obie strony to czuły i wcale nie musi się kończyć w łózku...

Gość wnioniol
takeonme i ty masz 42 lata? Tępa jestes jak na 42 latkę,bo nie wiesz jakimi sposobami można zawrócić facetowi w głowie :-)

Gość wnioniol
takeonme głupolu 42 letni,nie potrafisz flirtowac,kokitowac?Gdzies ty sie przez te 42 lata uchowała?:-)

Gość wnioniol
takeonme babo głupia,jak nie znasz znaczen słow,to ich nie używaj :-) chcesz uwieść,a nie chcesz z nim tworzyc zwiazku,a nawet nie musisz go miec w łzku :-) Uwiedzenie,to przede wszyskim "namówienie "kogos" do seksu.

Sztuczki dwudziestolatki :D Zawsze ubieram seksowną bieliznę, taką w której dobrze się czuje, uwielbiam kolor morski połączony z intensywnym, ciemnozielonym, koronka i trochę fantazji. :D To dodaje mi odwagi, czuję się pewniej. ;) Na spotkaniu utrzymuję stały kontakt wzrokowy, zmiana stylu spojrzenia zależnie od tematu rozmowy.. na bardziej "uwodzicielski", celowe mrugnięcia. Jeśli jecie razem, to oczywiście nie dotykając ustami jedzenia, tzn. wkładając coś do ust masz prawo sciągnąć jedzenie z widelca tylko zębami. :) Utrzymując przy tym kontakt wzrokowy oczywiscie też będziesz mieć wpływ na atmosferę :D Poczucie humoru to podstawa, dystans do siebie(nie za duży), kokieteria jak chodzi o bawienie się włosami, łańcuszkiem.. delikatne gesty, dotyk jego dłoni gdy mówi o czymś związanym z emocjami, trzeba pokazać, że ma się jakąś empatię. Kiedy odchodzisz np. od stolika w restauracji, idąc do toalety odwróć się za siebie i spójrz na niego... :) jeśli masz dłuższe włosy można je seksownie odrzucić to tyłu :D Ułożenie nóg podczas siedzenia a'la Ela jaworowicz :D heheh Dobór odpowiedniego zapachu(!!!) nie może być mdły, ani duszny.. zbyt słodki też odpada. Nie polecę żadnego z moich, bo mam zły gust :P Ogólnie faceci bardzo lecą na kobiety które bez skrępowania potrafią mówić o tym co lubią w łóżku, jak lubią itd. Przy takich czują się swobodnie no i oczywiście to ich podnieca. Jakieś zwodzenie np. zbliżasz się, przytulasz, Wasze twarze są centymetr od siebie, on już chciałby Cię pocalować, ale nie musisz mu dawać tej satysfakcji... :D facet się nakręca gdy wie, że nie może Ciebie mieć zbyt latwo. Kiedy mówisz o seksie, ale mu go nie dajesz - w jego głowie rodzą się myśli z Tobą w roli głównej.. zgodnie z tym, co powiedziałaś. ;) Mysli i nie może przestać - im dłużej to trwa, tym bardziej on chce. :)

wnioniol - skończyłeś/aś? to idź spakować tornister bo szkoła się zaczyna niedługo. Żegnam.

Gość wnioniol
22 lata czuje koniec swiata a ty dzecino mało wiesz o zyciu jeszcze :-) Nie trzeba sie "odpowiednio"ubierac,aby z kims flirtowac,kogos kokietowac. I bardzo wielu męskich facetów w wieku 26 lat nie ma nic przeciwko związkowi z kobietą stabilniejszą finanswo.

Gość wnioniol
takeonme stara,głupia 42 latko,jestem kobietą i to starsza od ciebie :-)

wnioniol - twoja "krytyka" nic nie wnosi do tematu więc laskawie skoncz się wypowiadac, skoro nie masz nic sensownego do powiedzenia. OCZYWIŚCIE, że sposób ubierania się ma wpływ na to jak mężczyzna odbiera kobietę!!! :o To, czy ma zadbane włosy, paznokcie i cerę na twarzy faceci zauważają od razu. Facet prędzej zwróci uwagę na kobietę w czerwonej mini, niż na dziewczynę w moro, albo czarnych spodniach i bluzie... Kobieta ma byc kobieca i seksowna, a seksapil odzwierciedla się także w sposobie ubierania. ;)

Gość wnioniol
22 lata czuje koniec swiata dzecinoi,jak kobieta ma ładną twarz,to nawet w worku pokutnym zwróci na siebie uwagę:-)

Gość wnioniol
takeonme ty masz w ogole jakeigos faceta?Masz dzeci?CZy taka jakas nei etges jestes?:-)

Gość eeeeeee
za stara jesteś

Gość wnioniol
takeonme tłumoku ,ty nie gadasz,tylko piszesz :-) No napsiz,czy jestes taka stara panna ,bezdzietna?:-)