Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takeonme

Jak uwieść młodszego faceta?

Polecane posty

Gość bhfgdscfuwtegf
zostaw go w spokoju.

Gość wnioniol
takeonme pisąłam stara ruro,ze jestem starsza od ciebie :-) Nie dość,ze nie znasz słow,których używasz,nie potrafisz flirtowac z facetem,to do tego czytać ze zrozumieniem nie potrafisz :-)

wnioniol - ty debilski kretynie, zabieraj swój durny ryj stąd i spadaj do szkoły! Idź sobie trolować do innych wątków skończony idioto.

Gość wnioniol
takeonme stara ,głupia babo :-) nie dociera do ceibie,ze jestem kobietą i to starszą od ciebie :-)

wnioniol - gnojku posmarkany co walisz konia do komputera, kretynie jebany - idź już stąd. zajmij się przygotowaniem do szkoły.

Gość wnioniol
takeonme I ty masz 42 lata?:-) Kobieto,idź sie lecz do psychiatry,bo z równowagi wytrąca Cię głupie podpuszczanie w internecie. Czy Ty w realnym życiu jesteś tak bardzo nerwowa i wybuchasz dziką awanturą nawet z błahych powodów? Naprawdę jestem kobeitą i to starszą od Ciebie i po prostu podpuszczam Cię i widzę,że jesteś dobrym "materiałem" do manipulacji. Na Twoim miejscu już od pierwszego mojego postu ignorowałabym takie posty,ale Ty nie wytrzymujesz nerwowo.Wrzuć na luz i nie przejmuj się tym co ludzie nieznani pisza w necie,bo na zawał padniesz. A tak serio,to naparwdę dziwię się Tobie,że masz 42 lata,a nie potrafisz kokietować,flirtować .

42 latka sztuczek 20latki nie ma co stosować... Aż żal patrzeć na takie przedstawienia... Chcesz, zeby patrzył na Ciebie maślanymi oczami? Gotuj mu :P Bo delikatne odsłanianie przemijających wdzięków nikomu, kto może się zabawiać młodszymi ciałami w głowie nie zawróci :o

wnioniol - nie kumasz prostych słów "idź stąd"? Ja założyłam ten wątek - nie podoba ci się? to wypierdalaj.

Gość wnioniol
takeonme Ty naprawde masz 42 lata i jestes kobietą:-) Psychiatra sie o Ciebie dopytuje znerwicowana osobo :-)

Gość 22 lata czuje koniec swiata
starsza kobieta też może być atrakcyjna dla młodego faceta, może go zafascynować, czymś zaimponować, podobać się - rownież, jak najbardziej jeśli jest zadbana :) jestem dziewczyną, ale widzę jak koledzy patrzą na kobiety - gdyby obok siebie staly: 20latka z nadwagą 5kg w dżinsach, adidasach z krótkimi włosami i poobgryzanymi paznokciami, a obok piękna 40stka z ładnej sukience, butach na obcasie i dopasowanym eleganckim ubraniu to wybrali by tą bardziej zadbaną rzecz jasna.

Gość 123444444444444444444444444444
Kaliban, dokładnie tak. Konkurencja w postaci 20latek jednak nie jest całkiem wydumana. Nic tu nie da gadka o poobgryzanych paznokciach czy adidasach. W każdym wieku zdarzają się maszkary czy zaniedbane kobiety ;)

Gość 123444444444444444444444444444
Jasne - ładna kiecka i szpilki potrafią zdziałać cuda, ale przy zestawieniu z podobnie ubraną 20tką... no cóż... A takie niby "dyskretne" kokietowanie z tymi wyuczonymi odruchami trąci na kilometr desperacją. Ale nie mnie decydować... co kto lubi...

Autorko dojrzała kobietka sama doskonale wie (czuje) jak uwieść młodszego faceta. Pytanie o rady jak to zrobić świadczyć może jedynie o Twojej nieporadności w powyższym temacie, a to już nie jest mile widziane...

Gość wnioniol
Gdyby ten 26 latek miał "oko"na 42 letnią autorkę,to nawet zastanawiać by się nie musiała jak go "uwieść" Widocznie 26 latek nie jest za bardzo zainteresowany nią.Gdyby tak było,to by skakał koło niej jak kogucik.Nawet nieśmiali mężczyźni potrafią dawać sygnały,że kobieta im się podoba.

Gość Ja tam wole starsze od siebie
kobiety są wystarczająco dojrzałe i wiedzą czego chcą od życia a nie jak młode jakieś 20 latki tylko nadają się do wyra

Gość rozkracz nogi
i wszystko.

Gość ale uśmiać się można
Ja tam wole starsze od siebie ___________No to jak zadajesz sie ze starszymi kobietami,to oznacza,ze zadajesz sioe z desperatkami,mało inteligentnymi kobietami,bo idąc twoim tokiem rozumowania ,ty jako młodszy ddajesz sie do wyra,a nawet i nie,bo coż ty jako młodszy mozesz dac w seksie kobiecie starszej.Ty jako młodszy nie jestes wystarczajacy dojrzały,nie wiesz czego chcesz od zycia.

Gość Ja tam wole starsze od siebie
"ale uśmiać się można" No tak oczywiście seks... Nie samym seksem człowiek żyje jak również seks nie jest postawą związku. Dla Ciebie jak widać seks jest najważniejszy bo tylko o nim wspominasz. Ja jako młodszy nie przeżyłem może tak dużo ale wiem czego chcę i jestem wystarczająco dojrzały by związać się ze starszą od siebie kobietą. Akurat moje rówieśniczki są zbyt niedojrzałe dla mnie.

Ja tam wole starsze od siebie ___________Widac nei zrozumiełes co napsiałam. Chłipie,poszłam twoim tokiem rozumowania Ty jako młodszy nie wiesz czego chceszi nie jestes wystarczajaco dojrzały by zwiazac sie z dojrzała,starsza od siebie i mądra kobietą,bo dla mądrej ,starszej bedziesz zbyt niedojrzały . Oceniasz rówieśnice lub młodsze,ale uwazasz,ze Ty jestes lepszy ,madrzejszy,dojrzalszy od nich . Ciebie tylko głupia starsza zechce.

Ja tam wole starsze od siebie jednak matoł z ciebie niezmierny.NIe tylko os eksie wspomniałam w swoim poscie.Ale jak juz o seksie mowa,to z czym do ludzi młody człowieku:-) za cienki w uszach,a szczególnie w członku jestes aby dać rozkosz,mądrej ,dośwadczonej starszej od siebie kobiecie,no chyba,ze to desperatka.

Gość jakie problemy
sugerować chcicę i danie dupy. Bo niby na co innego ma 40 uwodzić 25 lata niż na sex? Wy się z tymi pisaniem o związkach to opanujcie :classic_cool:

Gość fgsgsarg
kaliban a ty się zajmij lepiej ''swoją'' debilką projektem żelek vel żeb x :O:O

Gość mam 25 lat i jestem na tak..
A ja właśnie mam 25 lat i z chęcią bym poflirtował z 40-latką.... Nie miałem specjalnie okazji ale moi kumple aż się ślinią na widok takich pań, oczywiście mówię o fajnych, zadbanych babkach. 20-latki w ogóle mnie nie interesują.

Gość dsffsfsfsfswgsgsg
ich sie nie uwodzi, oni sami do nas lgna, widocznie nie wygladasz byt dobrze, ja z tym problemu nie mam, nigdy ich nie wyrywam, sami sie pchaja, mam prawie 40 lat

Gość mam 25 lat i jestem na tak..
dsffsfsfsfswgsgsg - studentów nauczasz czy jak? chcesz powiedzieć że na ulicy czy w sklepie do ciebie podchodzą??

Ja również bez żadnego zastanowienia dałbym się uwieść dojrzałej kobiecie. Skoro od dawna zwracam na dojrzalsze wieksza uwagę niż na 20 letnie siksy. Mam 22 lata, ale dojrzałe kobiety mnie intrygują i nie zamierzam się tego wstydzić! Co prawda, nigdy jeszcze tego z dojrzałą nie doświadczyłem, ale się nie poddaj;)