Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narobiłam w majtki w

Dlaczego w Polsce nie ma toalet publicznych ?

Polecane posty

Pytam sie ku...wa dlaczego? Ostatnio malo sie nie zesrałam w majtki bo nigdzie wc nie było. Są tylko na dworcach - płatne, i w centrach handlowych. W takiej biedronce kibelka brak. Kiedys pamietam bylo duzo toi toiów, stały na obrzezach parków, w ustronnych miejscach, na przystankach koncowych autobusow etc a teraz nie ma zadnego. Trzeba srać pod siebie chyba, bo krzaki w miastach trudno znalezc...wszystkie drzewa wycięte tylko beton.

Gość ryżowy pracownik
jakie miasto?

teraz jestem w Kielcach, wczoraj Radom, Piotrków Trybunalski. U mnie w Warszawie tez toi tojów nie widziałam, tylko jeden w parku saskim ale nie wiem czy nadal tam stoi.

Gość jakos nie zauwazylam brakow
na kazdej stacji benzynoiwej, w przychidni, w knajpie, w galeriach handlowych, wiekszych parkach,oczywiscie dworce, oststecznie mozez isc do urzedu miejskiego czy szpitala.

Bo to mała zapyziała biedna Polska, która do zamiatania ulic wysyła zadłużonych ludzi a nie tych ktorym miasto moglo by zaplacic, a co dopiero miasta mialy by kłaść na pensję babci klozetowej, za darmowe wc?? . ot cała odpowiedź.

Gość jdjdjdjdjmwt
heh jw. Bo tn polska, chce ci sie siku to wstrzymuj albo leć na dworzec i płac 2zl albo do galerii :D u mnie w miescie tez nie ma wc, tylko w centrum w dwoch parkach, dworzec pkp i pks albo wlasnie stacja benzynowa ale zanim jakąs znjdziesz nalejesz w majtki

Gość prawda jest taka ze masz wc
ale nie chcesz za nieplacic, sknero, ktos ma po tobie twoje brudy za darmo sprzatac? Masz wc na dworcach czy w centrach handlowych, czyli sa, ale placic ci sie nie chce. Najlepiejwszystko za darmo, ty zadarmo pracujesz????

Gość chyba przesadzasz ociupinkę
nie wierzę że tam żadnych knajpek nie ma, stacji benzynowych czy większych sklepów. W warszawie też nie masz w Biedronce, Markpolu czy Caerfurze toalet. No trudno, żeby co 5 m toalety stawiać i żeby z nich piękna woń się roznosiła.. Kurczę, tyle lat żyję na tym świecie i nie musiałam korzystać z publicznej na szczęście :)

Gość nrr 0v
ale macie problemy jak to baby, jak sikam pod krzakiem w centrum krakowa, trzeba tylko na policje uwazac(mandat), wysrac tez sie mozna w jakims krzaku, parku, nad wislą

Gość gośćfddf
proste, bo Polska to kraj w którym rzadza bewzgledni sk.....ni Sami nie zrobia i innemu nie pozwolą zrobić. Miasta nie chcą wydawać kasy na utrzymanie toalet bo przecieć lepiej wydac te pieniądze na zatrudnienie kogoś z rodziny, Rządzący są jak nowortwor pasący się na reszczie. Wyobraźcie sobie macie taki pomysł, Kupujecie 5 toalet i chcecie na nich zarabiać , państwo każe wam napierw zapłacić 1100 pln zusu, potem 20% dochodowego i jeszcze 23% vatu+ do tego gmina każde wam słono płacić za kawałek gruntu na którym będzie stała toaleta,, Po przeliczeniu wszystkiego wyjdzie ze usługa użyca toalety wyniesie z 10 zloty,, a za 10 pln to wielu i tak postanowi nasrac na chodniku.... I jest odpowiedź, To definitywnie wina ludzi u władzy, jak i baranów któzi im na to pozwalają