Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutkasc

Reklamacja - BERSHKA

Polecane posty

Pomocy !! Nie wiem co robić, właśnie dostałam sms'a zwrotnego że reklamacja moich spodni została rozpatrzona negatywnie i mam się zgłosić po odbiór. Tylko że jak mam chodzić w spodniach które mają wszędzie plamki jakby odbarwienia?! Mam je ok 4 miesiące ostatnio poszłam w nich do baru, wróciłam do domu i było okej, chce je założyć na następny dzień a tam psikus plamka na tylnej kieszeni, więc szybko do łazienki zapiore będzie okej (bo dopiero co były wyciągnięte z prania po co prać czyste spdnie) zaczynam zapierać a tam pojawiają się nowe plamki...jak się okazało plami były też na nogawce no wszędzie... do tego wczoraj wieczorem przy prasowaniu koszuli też z bershki zauważyłam że mi się rozchodzi przy szwie, gdyby to było na szwie ok zaszyje sobie a tak...i co zareklamuje też koszule i odrzucą bo co źle użytkowałam ? Pomocy co robić ? przecież w spodniach (kolor jasny beż) z plamkami jakby różowymi nie będe chodziła, a na śmietnik nie wyrzuce bo nie są to spodnie za 20-30 zł tylko więcej kosztowały...

właśnie czytałam na forum, że dziewczyna kupiła w Zarze i też ma problemy z reklamacją spodni...

Gość grrrrrranulkaaa
mam dżinsy z zary, farbują- wszystko - buty zamszowe na piętach, plaster na palcu, koszulki -chyba kupię litr octu i będę je moczyć, bo pranie nic nie daje- tak więc w zarze niekoniecznie jest ok z tymi plamami po 4 miesiącach to sama pomyśl- przyjełabyś reklamację klientki , która przynosi po tym czasie spodnie z plamami? co innego po pierwszym praniu jakby coś wylazło... pewnie możesz jeszcze iść do rzecznika praw konsumenta i spytać, ale wątpię czy coś da

Zara i Bershka to jedna firma przecież, więc zasady te same, towar też podobnej jakości. ja od jakiegoś czasu kupuję większość rzeczy w necie (tak, ciuchy też). jeśli chodzi o odzież to mogę polecić na przyszłość stilago. to klub zakupowy, także dla członków mają obniżki cen, warto zaglądać.

Gość gość
Masz problem bierzesz nożyczki i prujesz po szwie na udzie :) Zawsze tak robię jak mi się jakieś gacie nudzą lub są stare i brzydkie i za każdym razem reklamacja jest uznana na moją korzyść :)